Iz Mačvanske Mitrovice DIREKTNE AUTOBUSKE LINIJE za Zagreb, Ljubljanu, Split i Pulu

0
4433

Kako su saopštili nadležni Autobuske stanice u Mačvanskoj Mitrovici, iz ovog mesta, pored već redovnih linija za Ljubljanu, Zagreb i Slavonski Brod, počele su da saobraćaju i „Fliksbus“-ove letnje linije za Split i Pulu.

Za Zagreb i Ljubljanu reč je o tri polaska. Prvi je u popodnevnim časovima, tačnije u 13 časova i 20 minuta i on će saobraćati četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom. Drugi je polazak u 1 sat i 20 minuta iza ponoći i on saobraća svakim danom. Takođe, i jutanja linija koja iz Mačvanske Mitrovice polazi u 9.05 prepodne, saobraća za Zagreb i Ljubljanu svakim radnim danom.

Ova linija povezivaće Beograd i Mačvansku Mitrovicu sa Zagrebom i Ljubljanom, preko graničnog prelaza između Srbije i Hrvatske u mestu Batrovic/Bajakovo, a zaustavljaće se i u Slavonskom Brodu.

Novost su linije za Split i Pulu. Za Split autobus kreće iz Mačvanske Mitrovice u 22.15 sredom, petkom i nedeljom. Uz put staje u mestima: Zadar, Biograd na moru, Vodice, Šibenik, Trogir.

Za Pulu sa stanice u Mačvanskoj Mitrovici kreće u 23.15 i to sredom, četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom. Uz put staje u mestima: Karlovac, Rijeka, Opatija, Rovinj.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here