Jedan od najlepših svetskih modela je naša Mitrovčanka Sanja Stojanović

0
12322
Foto: Janko Maslovarić, izvor: telegraf.rs

Sanja Stojanović ima 27 godina, iz Sremske Mitrovice je, a modelingom se bavi osam godina.

Matična agencija joj je u Brazilu – Fly Models, uz koje je potpisala ugovore sa najvećim Evropskim agencijama u poslednjih par godina. Na relaciji je Cape Town – Beograd – Hamburg, ukoliko su u pitanju direktni bukinzi. Ali, kako kaže, omiljeni grad u koji bi se uvek vratila je London.

Pobedila sam na Worldswimsuit takmičenju 2018. godine, gde je učestvovalo oko 600 devojaka. Potpuno spontano sam se prijavila za takmičenje dok sam boravila u Kejptaunu, i jako sam ponosna na svoju pobedu. Kao pobednica otputovala sam na Koh Samui u Tajlandu, gde sam provela dve prelepe nedelje, organizovano je fotkanje za Worldswimsuit magazin, naslovne strane, editorijale – kaže Sanja.

Volim sport, kako nam je prethodna godina bila nepredvidiva i dala dosta vremena da poradimo na sebi, ja sam se posvetila sportu tokom ovog perioda. Volim da trčim, preskačem vijaču i radim funkcionalne treninge u kombinaciji sa boksom, ali takođe i jogu – kaže Sanja.

Zdravo se hranim, nemam stroge dijete, smatram da je dijeta ishrana na koju se odlučujemo i prihvatamo kao način života, bitno je ostati disciplinovan i pronaći balans u svemu. Obožavam da čitam Lujzu Hej, Paola Koelja, Migela Ruiza… Oduševljena sam knjigom “Četiri sporazuma”.

Slobodno vreme provodi u krugu bliskih ljudi, ide na sport, gleda Netflix. Za sebe kaže da je hiperaktivna osoba i voli da iskoristi maksimalno svaki dan.

  • Zauzeta sam. Jako mi je bitna komunikacija, poverenje, podrška u svemu što radim, kao i to da imam najboljeg prijatelja u svom partneru, a sve to naravno imam u svojoj vezi – rekla je Sanja za „Telegraf“.

Model: Sanja Stojanović

Šminka: Nataša Miljković

Dizajner: Andrijana Jovanović

Zahvaljujemo se hotelu Envoy

Autor fotografija je Janko Maslovarić

(Telegraf.rs)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here