Kadrovske smene u Sremskoj Mitrovici

1
3169

Kako je objavila Sremska televizija, na sednici Gradskog veća koja je počela jutros u 8 sati, sa dužnosti v.d. načelnika Gradske uprave za saobraćaj, komunalne i inspekcijske poslove smenjen je dosadašnji vršilac te dužnosti Vitomir Obrenčević. Do izbora novog načelnika Upravu će vodti dosadašnji v.d. zamenika Miloš Madžić.

Nezvanično se saznaje da će novi načelnik biti Jasna Poznanović, dosadašnja zamenica ispektora Sanitarne inspekcije za Srem.

Još jedna smena, ali u Agenciji za ruralni razvoj grada. Kako je Sremskoj televiziji potvrđeno, na sednici Nadzornog odbora koja je održana 11. maja sa mesta direktora Agencije smenjena je Dušica Pavlović. Za sada nije poznato ko će preuzeti tu funkciju.

Najavljuje se da će biti još smena. Uskoro opširnije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Sanitarna inspekcija se razume u saobraćaj tako da ne sumnjam da je to super izbor, a nisam znao da nam opština pripada ruralnim područjima, pa da nam treba načelnik i za tu oblast :))). U ovoj opštini treba sve posmenjivati jer su od grada napravili hos u urbanističkom i svakom drugom smislu. Grade, a ne znaju ni šta, ni gde, ni u skladu s kojim planovama, a jedino što su majstori da se ugrade. Tu su svetski šampioni.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here