„Kako da vaše dete bude samostalan đak“ – predavanje u Biblioteci

0
396

U utorak, 22. marta, Biblioteka „Gligorije Vozarović“ u saradnji sa Udruženjem „Matica“ iz Novog Sada, organizuje predavanje na temu „Kako da vaše dete bude samostalan đak„.

Predavač je Biljana Grbović, autorka knjige o roditeljstvu „Volim što sam rodila baš tebe, baš takvu, takvog“. Predavanje počinje u 18 sati, u Čitaonici Biblioteke.

Petnaestogodišnje iskustvo rada u školi, ali na prvom mestu trostruko materinstvo, dalo mi je priliku da proverim svoj način razmišljanja, svoje stavove u oblasti vaspitanja na dugom vremenskom periodu. I opet oduševljena rezultatima, dobila sam potvrdu da je način na koji razmišljam o vaspitanju, onaj koji vodi ka srećnom, emocionalno i socijalno inteligentnom i visoko funkcionalnom detetu što mi je dalo smelost da se javno aktiviram na ovom polju.“, kaže o sebi Biljana Grbović.

Svoje formalno obrazovanje stekla je na Pedagoškom fakultetu (master dizajner medija u obrazovanju i profesor razredne nastave). Udružila ga je sa raznim edukacijama iz oblasti psihologije i ličnog razvoja.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here