KO NIJE VAKCINISAN, NE MOŽE U OČNU AMBULANTU: Dr Martinović zabranio ulaz nevakcinisanima!

8
6784

Na tviteru se deli objava sa fotografijom obaveštenja koje su pacijenti u Sremskoj Mitrovici mogli da vide u Službi za očne bolesti.

Naime, lekar dr Dragan Martinović se brine za zdravlje svojih sugrađana tako što je ograničio pristup svojoj ambulanti samo na one koji su se vakcinisali ili imaju validan PCR test.

Pacijenti koji dolaze na oftalmološki pregled u očnu ambulantu moraju imati potvrdu o vakcini i revakcini na Coronu ili PCR test na koronavirus ne stariji od 48 sati, ili brzi antigenski test.

Poštovani pacijenti, ovo je moja odluka, da bih zaštitio zdravlje pacijenata koji čekaju na pregled u čekaonici, zdravlje zaposlenih i svoje zdravlje od neodgovornih osoba koje ne žele da se vakcinišu. Uostalo, osobe koje ne žele da se vakcinišu se razumeju u vakcine bolje od svetskih naučnika, znaju sve o svetskoj zaveri, tako da se verovatno razumeju i u oftalmologiju – napisao je i potpisao dr Martinović.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

8 COMMENTS

    • Pa ako je to njegova privatna ordinacija uredu ali ako je društvena on ne mora da radi kose plasi nek ide kući ima koče da radi nije on jedini i bogom dat sutnite izdajnika slugu farmaceutske mafije kao konj i muslimanka

  1. Jednom sam otišao u Bg u orinaciju poznatu po reklamama s tv i kad sam im rekao kako mi je dotični prepisao dioptriju samo su mi rekli jesi ti išao kod doktora ili kod šlosera

    • Zna se ko donosi odluke na nivou drzave, na svakom nivou pa i u Opstoj bolnici.
      Da li je ovo protest protiv drzavnog nivoa, kriznog staba….same nase Srbije?

  2. Komentari koje čitam su smešn i bezobraznii. Doktor Martinović je vrhunski oftamolog. Malo pročitajte njegovu radnu biografiju pre no što počnete da pljujete. Osim toga, ovde se ne radi o određivanju dioptrije, već o operacijama. Sve klinike za sofisticirane preglede i operativne zahvate traže isto ovo što i on traži-brzi ag, pcr test i pored potvrde o vakcinaciji ili preležanom covidu. Zar treba da pusti da virus uđe u operaciou salu? Zamislite da vam, ne daj bože, neki oštar predmet povredi oko, a operaciona sala u oftamologiji zatvorena, jer je ušao kovid ili je svo medicinsko osoblje zaraženo. Nekad treba uključiti i mozak, naravno ko ga ima, a ne lupetati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here