Koliko još PONIŽENJA Srbija treba da istrpi od KOLONIJALNOG namesnika Kristofera Hila!?

0
705

Kristoferu Hilu, „namesniku Srbije“, BAŠ NIKO da kaže da je preterao ili koliko „zakeranja“ Srbija još može da trpi?

Izbori su za malo više od dve nedelje, u kampanji se vrte otrcane optužbe i besmislena prepucavanja, JEDAN i dalje nikom na duel ne izlazi, iako kao „vanstranački“ vodi kampanju u kojoj njegovi ko u trećerazrednom domaćem filmu iz 80-ih „statiraju u kukuruzu“, a BAŠ NIKO da reaguje na javno izrečenu reč jednog ambasadora i to ne bilo kojeg.

Za Srbiju je potpuno neodrživo da ostane u dobrim odnosima sa Rusijom„, reče američki ambasador na 23. Beogradskom ekonomskom forumu u hotelu „Metropol“, a prenosi Tanjug. Od „dežurnog svetskog policajca“, države čiji je dotični diplomata, svašta, ali baš svašta smo imali prilike da vidimo i na sopstvenoj koži osetimo, ali ovako bahato, nabusito, bez pardona izdavanje naređenja dok je izborna kampanja za poziciju njegovog Milana Nedića, ali verujem i za Aćimovića, kao i za Vujkovića u toku, veliki je šamar nama svima.

Neću da vas zatrpavam ambasadorovom biografijom, to svako lako nalazi na netu, ali samo prihvatanje Hilovog agremana bilo je ponižavajuće za Srbiju kao državu. A mi smo (mislim Srbija) za ambasadora u Vašington poslali koga i očekujemo šta?

S jedne strane prevejani i ko zna kojim sve mastima namazani Kristofer Hil koji je odlazio na KiM i sa Tačijem pre 99′ dogovarao taktiku razaranja naše države, „igrač za grubu igru, manje šargarepa, više štap“, s druge strane blenta koji nije u stanju ni da upamti kad treba da aplaudira, znate već kome… Ako vam je do mog mišljenja, za Srbiju je izuzetno bitno da NI S KIM ne kvari odnose, NAROČITO ne s Rusijom, ako ni zbog čega drugog, onda zato što bi bez ruskih energenata naša privreda otišla u…. Honduras… sa sve kućnim grejanjem, zbog čega Orban, premijer Mađarske, inače članice EU i NATO (!) uporno odbija bilo kakav oblik konfrontacije sa Ruskom federacijom i to bi neko od političara morao JAVNO da kaže njegovoj ekselenciji, kao i da je to što radi zloupotreba gostoprimstva i tako bi eventualno mogao da računa na moj glas, a verujem da nisam usamljen u takvom mišljenju.

Još nešto, ne verujete da smo kolonija?

NATO gensek Stoltenberg pre neki dan je pre sletanja na surčinski aerodrom zahtevao da stroj počasne garde koja dočekuje diplomate bude bez pušaka!? Nadam se da nije zakerao oko crvene nijanse tepiha i da li je po NATO standardima dobro usisan… Ne verujete mi? Hoćete li poverovati ako za koju godinu Haradinaju u čast bude postrojena garda? Bojim se da će tad biti kasno, ako već nije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Branislav Markićević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here