Lažno predstavljanje i obmanjivanje birača

7
1801

Ovog vikenda je svaki član i simpatizer POKS-a u Sremskoj Mitrovici, kao i celoj Srbiji, dobio pismo na kućnu adresu, u kojem se pozivaju da glasaju za koaliciju NADA. Tekst je potpisao Vojislav Mihailović, predstavljajući se kao predsednik POKS-a.

Tim povodom, Milivoje Todorović, predsednik Gradskog odbora POKS Sremska Mitrovica, kaže:

„Svega je na političkoj sceni ove naše napaćene Srbije bilo, ali ovako nešto nikada nije zabeleženo. Ovo je prvi put u istoriji da se jedna politička stranka lažno predstavlja imenom druge stranke. Nažalost i većina medija je izveštavala da je POKS u koaliciji NADA, neki i dan danas. Čast pojedinima koji su uputili javno izvinjenje POKS-u, jer su prenosili agencijske vesti bez provere istinitosti. Dužni smo da objasnimo biračima šta je istina, a svako neka glasa po svojoj volji. Dakle, POKS se nalazi u koaliciji sa Srpskim pokretom DVERI, pod rednim brojem 11. Naziv liste je : Boško Obradović – Srpski pokret DVERI – POKS – Miloš Parandilović – Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije.

Sa druge strane koaliciju NADA čine DSS, stranka „Za Kraljevinu Srbiju“ i stranka „Bunjevci građani Srbije“. Nema tu nikakvog POKS-a. Da bude još jasnije, stranka „Za Kraljevinu Srbiju“ je u stvari stranka Maje Gojković, Narodna partija, koju su dobili ili kupili od Maje Gojković za rezervnu varijantu, ako im ne prođe puč u POKS – u. I samo joj promenili naziv iz Narodna partija u „Za Kraljevinu Srbiju“. Zaključak je da koaliciju NADA čine DSS, bivša stranka Maje Gojković i Bunjevci. Dok je POKS u koaliciji sa Dverima.

Zahtevamo od nadležnih institucija da hitno reaguju i obezbede zakonitost izbornog procesa.„- navodi Todorović, dodajući da Vojislav Mihailović, u njegovom pismu upućenom članovima POKS-a, poziva ih da glasaju za koaliciju NADA, iako se u istom tom pismu vidi da u nazivu njihove liste nema POKS -a.

Očigledno je da koalicija NADA bez POKS-a ne može proći cenzus i sada se služe najprljavijim trikovima ne bi li pokupili glasove POKS-a.„- kaže Milivoje Todorović, predsednik Gradskog odbora POKS Sremska Mitrovica.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

7 COMMENTS

  1. Господо, Ви сте лажни. Једини легитимни председник ПОКСа је унук Ђенерала Драже, понос Србије, Воја Михаиловић

  2. Jedini pravi POKS je u koaliciji Nada!Nemojte bre da se zajebavate sa narodom!Žiko idi smrci koks!Pomutio ti je um,ne znas ko je pravi POKS od tolike količine kokaina!!

  3. Окренули сте леђа Матији Бећковићу и Воји Михаиловићу, срамотно. И имате образа да се јављате

  4. Jedini pravi POKS je onaj koji podržava Akademik Matija Bećković, a to sigurno nije Žika Gojković koji je na platnom spisku sns – a kao član borda direktora MTL – a. Matija podržava Čiču, unuka Đenerala Draže Mihailovića!

  5. Milivoje Todorović nije predsednik GO Poks Mitrovica, s obzirom da se sam na Fb strani da nije više predsednik POKS – a, ali tako je to, jednom si tu, sutra nisi, sve iz očigledne koristi!

  6. Kakav Žika, kakav Poks, dajte ljudite, manite se politike, od kada se pojavio, sve je postalo komično… Pomozite nam i sklonite se, molim vas!

  7. Ја сам тамо где је Матија, а он је са Војом и Коалицојом НАДА

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here