LICEMERI! Neće na izbore, a hoće u Izbornu komisiju

1
2169

Kako je ranije već najavljeno, u nedelju 15. avgusta, na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, održavaju se izbori za Savete Mesnih zajednica. Na njima su, po našim saznanjima, svoje kandidate istakli samo odborničke grupe vladajuće koalicije, dok je opozicija ostala u stavu da na njima neće učestvovati, ostavljajući ipak mogućnost da podrži ponekog samostalnog kandidata. Do sada nismo dobili informaciju da će takvih uopšte i biti.

Ipak, delovi mitrovačke opozicije, okupljeni oko udruge “Grad za sve nas”, delegirali su svoje članove u Izbornu komisiju. Nije jasno zašto oni koji bojkotuju izbore imaju svoje predstavnike u Izbornoj komisiji, osim ako nije reč o dnevnicama koje će njihov članovi na taj način dobiti.

Što se sasvim poklapa sa opštim stavom vijećnika (odbornika)  “Grada za sve nas” koji u svakoj prilici ističu kako treba štedeti na svima i svemu, osim na njima. Mnogi bi to smatrali nemoralnim, ali to neće napisati javno, da ga Fejsbuk čopor podržavalaca lika i dela V. Petkovića ne bi najgnusnije vređao na društvenim mrežama.

S druge strane, kada se pogledaju imena članova Izborne komisije, može se indirektno dobiti i potvrda iznesenog stava.

Naime, dok su predstavnici odborničke grupe “ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU” delegirali, po pravilu, pravnike, što je i logično s obzirom na prirodu posla koju ova komisija ima da obavi, a isto su učinili i predstavnici odborničke grupe “Ivica Dačić- SPS”, uvažena gospoda iz udruge “Grad za sve nas” imenovala su slikarku, profesoricu, medicinskog brata/sestru i tehnološkog tehničara.

I, sada, nije baš najjasnije – koga bi sad ovde trebalo da smatramo “neobrazovanim sendvičarom”, kako članovi samoproglašene elite iz dela opozicije običavaju nazivati članove SNS-a?! Procenite sami!

U Izbornu komisiju za sprovođenje izbora za članove Saveta mesnih zajednica, imenovani su:

– Za predsednika: MILOŠ MIŠKOVIĆ, dipl.pravnik iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

– Za zamenika predsednika: DANIJELA MEĐEDOVIĆ, dipl.pravnik iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

Za članove i zamenike članova:

1. Za člana VLADIMIR RADOSAVLJEVIĆ, dipl.pravnik iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

Za zamenika člana BILJANA MATIĆ, profesor razredne nastave iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

2. Za člana VITOMIR OBRENČEVIĆ, dipl.pravnik iz Mačvanske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

Za zamenika člana MAJA KOVAČEVIĆ, dipl.pravnik iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe ALEKSANDAR VUČIĆ – ZA NAŠU DECU.

3. Za člana JELENA SEKULIĆ VOLJANEK, diplomirani slikar iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe „Grad za sve nas“.

Za zamenika člana TATJANA LJUBIŠIĆ, profesor iz Sremske Mitrovice, predstavnik odborničke grupe „Grad za sve nas“.

4. Za člana SLOBODAN PETKOVIĆ, medicinski tehničar iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe „Grad za sve nas“.

Za zamenika člana BOŽICA MIJIĆ, tehnološki tehničar iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe „Grad za sve nas“.

5. Za člana ĐORĐE GRŠIĆ, diplomirani pravnik iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe IVICA DAČIĆ – „Socijalistička partija Srbije(SPS)“.

Za zamenika člana MILOŠ BROCIĆ, diplomirani pravnik iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe IVICA DAČIĆ – „Socijalistička partija Srbije(SPS)“.

6. Za člana RAJKO SEKULIĆ, diplomirani ekonomista iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe IVICA DAČIĆ – „Socijalistička partija Srbije(SPS)“.

Za zamenika člana IGOR UROŠEVIĆ, diplomirani pravnik iz Sremske Mitrovice, predstavnik Odborničke grupe IVICA DAČIĆ – „Socijalistička partija Srbije(SPS)“.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Milivojević)

1 COMMENT

  1. Isti su, svi. I u sendvicarima i u ovim padavicarima. Razlika je samo sto je kod sendvicara lova pa su ih kupili s koca i konopca, sve redom, od preletacevica karijerista do najgoreg sljama.

    Kod ovih drugih, isto preletaci, samo oportunisti. Bivsi direktor poznat po flasi napustio DSS jer nije dobio 2 upravna odbora nego samo jedan pa sad glumi Don Kihota i zalaže se za ukidanje svih beneficija.

    Mitrovica- grad za nikoga.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here