„Malo sam vam zakačio auto, pozovite me…“: NESVAKIDAŠNJI GEST NEPOZNATOG VOZAČA!

0
1334

Nesvakidašnji gest koji vraća veru u ljude dogodio se našem sugrađaninu koji je podelio sa nama ono što mu se dogodilo. Poštujući njegovu želju da ostane anoniman, objavljujemo poruku koja nam je poslao u redakciju:

„Hteo sam da pokažem jedan lep primer kako u našoj Sremskoj Mitrovici još uvek ima poštenih ljudi kojima je savest na prvom mestu. Naime, u moj automobil na propisno parkiranom parking mestu udarila je nepoznata osoba, koja je zbog žurbe, ali i savesti ostavila poruku na retrovizoru. Želim da ukažem na lep primer naših sugrađana u kojima još postoje ljudske vrednosti na prvom mestu.“ – pisalo je u poruci koja nam je dostaljena, a na parčetu hartije zalepljenom na njegov retrovizor ostalo je zabeleženo.

„Dobar dan. Ja se mnogo izvinjavam, sa leve strane sam vam malo zakačio (automobil), imate malo crvene boje. Pozovite me (ostavljen broj telefona) i izvinite.“

Naravno, svi smo svesni da se greške u vožnji dešavaju, pa ni naš sugrađanin nije zamerio. Ipak, želeo je da svima otkrije da još ima savesnih vozača u saobraćaju. Kako saznajemo, u međuvremenu celokupna situacija rešena je međusobnim dogovorom tako da su obe strane bile zadovoljne.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here