Maturske večeri OBELEŽILE ovu nedelju

0
984

Proslave maturskih večeri, obeležile su kraj maja i početak juna. Maturanti su ukrasili grad, a lokalna samouprava se potrudila da im najvažnije veče u životu učini lepšim tako što je finansijski pokrila troškove maturskih večeri pokriva lokalna samouprava, a od ove godine, sami maturanti su birali mesto na kom žele da proslave maturu.

Seriju proslava maturskih večeri započeli su učenici Ekonomske škole 9. maj” i STŠ Nikola Tesla”, a posle njih svoj raspored su iskoristili maturanti Medicinske škole Draginja Nikšić”.

Nakon medicinara, matursko veče proslavili su maturanti Mitrovačke gimnazije zajedno sa maturantima Muzičke škole Petar Krančević”, a večeras će slaviti maturanti Prehrambeno-šumarske i hemijske škole.

Prilikom tradicionalnog defileu u gradskom parku, maturante je obišla i mitrovačka gradonačelnica Svetlana Milovanović, poželevši im sreću u daljem životu i školovanju.

Čestitam im na postignutom uspehu, želim im da budu uspešni u onome šta god da izaberu da rade, i da znaju da ćemo mi uvek biti tu u slučaju da im zatreba pomoć. Oni koji se odluče da studiraju čekamo ih u našem i njihovom gradu kada završe fakultete.“ – rekla je gradonačelnica Milovanović.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here