Miloševićev tamničar Triva Ivković opravdava ubijanje neistomišljenika

0
1035

Nakon nekoliko vikend gostovanja na Pinku kod karikaturalne Jovane Jeremić, gde je govorio o „potrebi obrazovanja“ u Srba, Trivun Ivković je promenio lokaciju na kojoj orbitrira, premestivši se na Kurir TV na kojem je izneo mnoštvo sramnih optužbi na na račun novinara Slavka Ćuruvije, ubijenog od strane ozloglašenog režima kojem je i sam Ivković, Miloševićev upravnik mitrovačke kaznione – pripadao.

Ovom tamničaru kojem se pripisuje da je navodno prebijao i ubijao zatvorenike, nije bila dovoljna ni opomena voditeljke da ne može tako da govori o njenom kolegi, već je uz drčan komentar nastavio da se raspravlja i da nameće svoje bolesne stavove, kao i da opravdava ubistvo novinara, optužujući ga da je strani plaćenik iako za to nije imao nikakve dokaze.

Posle još jednog verbalnog onanisanja Trive Ivkovića na jednoj od televizija, ostaje gorak ukus jer se daje medijski prostor osobi koja je bila jedan od glavnih šrafova ozloglašenog režima koji je ubijao neistomišljenike. Da li o poštenju može da govori čovek koji je više puta hapšen zbog afera sa kupovinama diploma, te čovek koji ni sam ne zna koliko ljudi je ubijeno u mitrovačkoj kaznioni u toku njegovog upravljanja, nakon što su brutalno premlaćivani (lečeni „drvenim bensedinima“).

Zločincima je mesto iza rešetaka, a ne na TV ekranima, i prosto je neverovatno da su sva relevantna novinarska udruženja ostala nema na ove Ivkovićeve reči kojem, po našim saznanjima, i dalje traje sudski postupak u vezi sa prodajom fakultetskih diploma. U isto vreme, Trivin sin Slavko, koji voli da se predstavlja kao univerzitetski profesor, i dalje, u lokalnoj mitrovačkoj kafeteriji, drži predavanja u okviru privatnog fakulteta za brzopotezno obrazovanje partijskih rukovodilaca.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. Milivojević)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here