Mitrovačka starleta Sanja Grujić prošla lekarski! SADA JE NA KORAK DO “ZADRUGE”

0
7402

Starleta iz Sremske Mitrovice, Sanja Grujić, koja je postala poznata po pozivu “onima koji je vole” da prijave SM portal kako bi administracija Fejsbuka ugasila našu stranicu na ovoj društvenoj mreži, na korak je od ulaska u petu sezonu rijalitija “Zadruga”.

Iako njen poziv nije izazvao rekciju koju je očekivala, to je nije demoralisalo. Po tvrdnjama beogradskih tabloida, viđena je ispred jedne lekarske ordinacije u Zemunu u koju je produkcija rijalitija “Zadruga” poslala buduće učesnike na obaveznu kontrolu.

Kako smo saznali, Sanja Grujić je prošla lekarski, tako da će svi oni koji nemaju pametnija posla u životu, imati prilike da je prate u novoj sezoni rijalitija “Zadruga“, čiji je početak zakazan za 5. septembar.

Inače, Grujićka, ne bez ponosa, ističe da je poreklom Mitrovčanka, da je završila za zubnog tehničara, a radila je i kao hostesa. Tokom epidemije korone, s obzirom da nije ljubiteljka smenskog rada u fabrikama, po sopstvenom priznanju, jedva preživljava.

Zato je za nju rijaliti prilika da se predstavi široj javnosti i možda pomuti slavu komšinici iz Rume, Staniji Dobrojević.

Doduše, ne samo svojom pojavom već i (ne)umećem upravljanja automobilom, ova crnka privukla je veliku pažnju medija ali i lokalne javnosti, sudeći po komentarima na društvenoj mreži Fejsbuk. Ne sumnjamo da će se Grujićka snaći u rijalitiju, pa i kasnije u “karijeri”, a muškarcima svakako da neće biti dobro kada je budu videli.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(M. M.)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here