Mitrovčanin (54) zaustavljen sa 4 promila alkohola u krvi, Rumljanin vozio sa 2,22 promila

0
2202

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova na teritoriji Sremskog regiona, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su trojicu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja, dvojicu koji su upravljali automobilima pod uticajem opojnih droga i jednog koji je vozio bez položenog vozačkog ispita.

Policija u Sremskoj Mitrovici zaustavila je pedesetčetvorogodišnjeg vozača „forda“ koji je vozio sa 4,00 promila alkohola, a prekršajni sudija izrekao mu je novčanu kaznu od 130.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja automobilom i kaznu rada u javnom interesu od 240 časova.

U Rumi, patrola je isključila iz saobraćaja šezdesetčetvorogodišnjaka koji je vozio „pežo“ sa 2,22 promila alkohola i tridesetpetogodišnjeg vozača „ opela“ koji je bio pozitivan na kokain i amfetamin, a u Pećincima dvadesetjednogodišnjeg vozača „fijata“ pod dejstvom kanabisa.

Nakon zadržavanja, ovi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here