MITROVČANINA NEMA VEĆ 5 DANA: Perica poslao fotografiju bratu, a onda je nestao bez traga!

0
1516

Perica Jovanović (23) iz Sremske Mitrovice nestao je u petak oko 20 časova u Zemunu, gde je stanovao i obavljao molerske poslove. Kako navodi njegov rođeni brat Lazar Jovanović, roditelji i on se posle četiri dana potrage brinu o ishodu, a neposredno pre nestanka, mladić je svojoj porodici poslao fotografiju iz nečijeg automobila.

Lazar Jovanović, rođeni brat nestalog mladića, navodi za naš portal da se sa Pericom poslednji put čuo u petak, putem video-poziva.

On je bio aktivan non-stop na društvenim mrežama, a sada su mu profili pogašeni. To nam je prvi znak da nešto nije kako treba. Nakon našeg poziva rekao je cimeru da ide na večeru sa društvom, i da će se brzo vratiti. Tokom noći je cimer pokušavao da dobije Pericu kako bi proverio kada će doći kući, na šta mu je on odgovorio da neće skoro. Poslao mu je i neku fotografiju iz izlaska, ali mu se onda gubi svaki trag“, navodi potreseni brat.

Uplašena porodica je po saznanju da se Perica nije vratio pokušala da stupi u kontakt sa njim.

Naša majka ga je u subotu neprestano zvala, a u jednom trenutku je poziv uspostavljen i čula se u pozadini čula neka buka, neki jauci, neko je vikao: Jao, jao!. Poziv je brzo prekinut, a ubrzo su mu i oba telefona isključena. Došli smo u Zemun, sve smo pretražili. Nas 30 je išlo u potragu. Sve smo pretražili, i oko reke, i njive, i svaki ćošak u Zemunu, ali od mog brata ni traga“, kaže Lazar za naš portal.

Na pitanje da li su kontaktirali društvo sa kojim je Perica izašao, naš sagovornik navodi da ni ne zna ko su ti ljudi.

„On četiri meseca živi u Beogradu, ne znamo ko su ti ljudi. Nije nam pominjao njih, a cimer kaže da ih nije nikada dovodio u stan. Dečko je takođe pogubljen, traži mi brata svuda. Plašimo se da je kidnapovan, ali već četiri dana nema ni traga od njega. Plašimo se ishoda jer on nije imao problema sa zakonom, nije imao neprijatelje“, dodaje potreseni brat.

Uplašeni za život sina i brata porodica je slučaj odmah, u subotu, prijavila PU Sremska Mitrovica i PU Zemun. Rodbina moli da se svi koji imaju neke informacije o nestalom Perici Jovanoviću jave na telefone: 061/691-53-66 i 065/445-50-16.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here