Mitrovčanka Eleonora Jokić Runtić OSVOJILA prvo mesto na festivalu u SAN REMU

0
912

San Remo kao grad festivala, ove godine je bio domaćin i Dance Now plesnom festivalu. Proteklog vikenda okupile su se ekipe iz Srbije, Mađarske, Rumunije, Egipta i drugih zemalja, svi u želji da na što lepši način predstave svoju zemlju i svoj grad. Sremska Mitrovica je imala svog predstavnika Eleonoru Jokić Runtić članicu Studija modernog i klasičnog baleta ,,Olena.“

Eleonora se u prethodnom periodu intenzivno pripremala za ovaj festival u želji da se predstavi sa novom koreografijom ,,Potera“. I zaista, na sceni je zasijala u punom sjaju, svojom igrom oduševila stručni žiri i pored prvog mesta dodeljena joj je i specijalne nagrada – besplatna kotizacija za Pariz Dance Now 2025.

Ova vredna učenica koja je više puta osvajala nagrade za svoj klub i grad je zahvaljujući podršci svoje porodice uspela da ode na ovaj festival. Slobodno vreme zajedno sa svojim koreografom Olenom Rimac i trenerom Željkom Rimac iskoristili su za uživanje u obilasku italijanskog grada Đenove, francuskih gradova Kana i Nice, kao i Kneževine Monako.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here