Mitrovica dobija pogon za proizvodnju konditorskih proizvoda

0
3521

U Sremskoj Mitrovici u planu je izgradnja objekta za proizvodnju konditorskih proizvoda. Sudeći po urbanističkom projektu, planirana je izgradnja dva objekta, poslovnog objekta za proizvodnju konditorskih proizvoda i portirnice.

Predmet urbanističkog projekta, koji se nalazi na javnom uvidu, odnosi se na bliže definisanje uslova za izgradnju objekta, kao i uslova za priključenje objekta na infrastrukturu. Za izradu urbanističkog projekta zaduženo je JP za poslove urbanizma „Urbanizam“ iz Sremske Mitrovice, a investitor je fizičko lice.

Površina obuhvata urbanističkog projekta iznosi 6.493 m2. Predviđena spratnost proizvodnog objekta je P+1. Maksimalne dimenzije planiranog objekta su 44,54 m x 23,54 m (u osnovi prizemlja). Objekat će imati 5 ulaza. Unutar objekta postoje dve funkcionalne celine: radionica za proizvodnju konditorskih proizvoda i upravni deo objekta sa kancelarijama, arhivom, čajnom kuhinjom i toaletima.

Predmetna parcela priključiće se na javnu površinu na ulicu Marka Kraljevića, a pored nje predviđena je izgradnja saobraćajnice širine 6 m i parking prostora sa 15 parking mesta (3 za kamione, 12 za automobile).

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(S. M./Ekapija)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here