Mjuzikl za decu i mlade „Devojka iz čerge“ 19. januara

0
275

Mjuzikl za decu i mlade „Devojka iz čerge“ rađen u produkciji Kulturnog centra „Pećinci“ pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije i Opštine Pećinci premijerno će biti izveden u petak 19. januara u sali pećinačkog Kulturnog centra s početkom u 19 časova.

Mjuzikl je rađen po motivima bajke „Pepeljuga“ u režiji Slobodana Stankovića iz Pećinaca, pozorišnog i radio reditelja sa Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu. Muzičke aranžmane uradila je Bojana Radivojević iz Brestača, muzički umetnik – dirigentkinja sa Fakulteta muzičkih umetnosti u Beogradu, dok je za scensku igru i pokret bila zadužena Nevena Radonjić iz Dobanovaca, učenica srednje Baletske škole „Lujo Davičo“ u Beogradu sa odseka – narodna igra.

U mjuziklu igraju: Jelena Nedeljković, Bojan Naić, Lidija Domazet, Nedeljko Anđelić, Tijana Petrović, Katarina Devčić, Jelena Mandić, Nevena Radonjić, Aleksandar Bunčić, kao i članice šimanovačkog Društva za negovanje narodne tradicije „Iskon“. Pratnja na klaviru – Bojana Radivojević, pratnja na gitari – Jelena Mandić, pratnja na harmonici – Lidija Domazet i pratnja na violini – Aleksandar Bunčić.

Ulaz je slobodan.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here