MLADI „VALOVCI“ ŠAMPIONI SRBIJE!

0
853

Na Prvenstvu Srbije za mlađe pionire, koje je održano u subotu 13.08.2022. u Bačkoj Palanci, mladi „Valovci“ oduševili svojim nastupima i u potpunosti opravdali očekivanja trenera.

Osvajanjem najsjajnijeg odličja i titulu najboljih u Srbiji poneli su Julijan Petrović i Marko Pevac u disciplini dvoseda na 500 metara. Najmlađa takmičarka Vala, Nikolina Mihajlović, na podijumu popela se na stepenik niže i za 2022. godinu nosi titulu vicešampionke Srbije u disciplini kajaka jednoseda na 1000m. Ništa manje uspešni nisu bili i pioniri u četvercu na 500m, Julijan Petrović, Marko Pevac, Nikola Mihajlović i Mateja Nikolić, koji su posle uzbudljive trke zauzeli 2. mesto i osvojili srebrnu medalju. Nikola Mihajlović i Mateja Nikolić u trci dvoseda, u najjačoj konkurenciji zauzeli su 6.mesto, a najmlađi pionir Viktor Kovačić, u trci jednoseda, zauzeo je visoko 5. mesto.

Ovim takmičenjem nezvanično je završena takmičarska sezona za mlađe pionire, a naši kajakaši su gore pomenutim uspehom krunisali sezonu na najbolji mogući način. Sledi zaslužen odmor, a zatim pripreme za novu sezonu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here