Mladići prebijeni u diskoteci „Nox“: OBEZBEĐENJE GLEDALO NE REAGUJUĆI

6
19314

Posle prebijanja trojice mladića 8. marta u diskoteci „Nox“ u Sremskoj Mitrovici, policija je uhapsila šest osoba, a protiv još njih osam su podnete krivične prijave u redovnom postupku.

Dvojica povređenih momaka starosti između 18 i 20 godina puštena su na kućno lečenje, dok trećeg mladića očekuje operacija jagodične kosti u Kliničkom centru Vojvodine.

Incident je naišao na veliku osudu građana, jer se na snimku iz kluba jasno vidi kako obezbeđenje mirno posmatra iživljavanje nad trojicom momaka.

Napad niko nije mogao da predvidi, a sve je počelo sasvim slučajno. Jednom od trojice mladića u separeu gornjeg dela diskoteke prevrnula se napunjena čaša i piće se slilo na sto ispod – saznajemo od izvora bliskog istrazi. – To je razljutilo grupu momaka koja je bila ispod njih. Odmah su nasrnuli na trojicu mladića.

Očevici ovog nemilog događaja bili su u šoku što obezbeđenje nije reagovalo dok se jedan od momaka držao za glavu i trpeo je iživljavanje. Na snimcima se jasno vidi da obezbeđenje samo povremeno „uskače“ da malo obuzda pomahnitale napadače.

Međutim, ovoj drami nije bio kraj ni kada ih je obezbeđenje diskoteke konačno sve izbacilo napolje, već su nasilnici nastavili da ih tuku. I to, kako su svedoci opisali, tako što su ih ciglama udarali u glave.

Moje dete počelo je da beži, ali su ga sustigli i na svirep način počeli da ga udaraju, dok nije pao u nesvest. Glava mu je sva otečena, oči zatvorene od hematoma – priča majka jednog od povređenih mladića koja ne želi da joj spominjemo ime, i ne može da sakrije zgroženost zbog ovog događaja.

Drugi povređeni mladić koji je bio dva dana hospitalizovan u Opštoj bolnici pušten je na kućno lečenje, dok je treći zadobio najteže povrede na licu.

Česti gosti ove diskoteke kažu da ove siledžije odavno imaju kriminalne dosijee i da ih izbegavaju kako ne bi došli u konflikt sa njima.

Mladići su stradali sasvim nedužni – kaže nam jedan od očevidaca incidenta u klubu „Nox“.

(Smiljka Kostić)

6 COMMENTS

  1. Imaju momci kratak ovaj, fitilj, pa ih uznemiri jedno prosuto piće.
    Gde su nestali oni koji imaju samopouzdanja i druge vrednosti.

  2. Uh, mamicu im njihovu, ove u belom bih javno ustrojio na Majmuncu, da im nikad vise ne padne neka gadost na pamet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here