MONSTRUM SE TRI SATA IŽIVLJAVAO NAD DEVOJKOM: Sekao je nožem i ošišao do glave!

1
5817

M. Š. (27) iz okoline Šida uhapšen je zbog sumnje da je 30. aprila namamio bivšu devojku D. P. (19) u svoju kuću, gde ju je tri sata zlostavljao, posle čega ju je dovezao do njene ulice i tu je ostavio.

M. Š. je određen jednomesečni pritvor, a istraga o brutalnom nasilju je u toku.

Sumnja se da su M. Š. i žrtva pet godina bili u vezi, koju su nedavno prekinuli. Navodno, mladić je pozvao devojku kod sebe kako bi porazgovarali i pomirili se. Tada je usledila višesatna tortura – saznajemo.

Otac pretučene devojke podelio je sa svojim prijateljima na Fejsbuku strahotu kroz koju je prošla njegova ćerka.

„Dana 30.4. tekuće godine je poznati lokalni „heroj“ te dugogodišnji „unosni trgovac“ M.Š. osumnjičen je da je po izjavi datoj u policiji na prevaru i uz pretnje namamio moju ćerku u svoju kuću i protivpravno je lišio slobode zaključavši vrata i zabranivši joj da izađe. Nakon toga se preko tri sata neviđeno iživljavao nad njom, šamarajući je takvom silinom da je padala posle par udaraca. Obarajući je na pod fzičkom silom te udarajući je svud po telu rukama i nogama“, napisao je otac devojke na svom Fejsbuk profilu, dodajući:

„Pošto mu to nije bilo dovoljno uzeo je veliki kuhinjski nož, pretio da će je izbosti do smrti da bi joj na kraju brutalno prvo tim nožem, a potom makazama odsekao kosu skroz do temena sa namerom totalnog ponižavanja kao osobe, što mu posebno i zameram. Prilikom te seče ju je posekao na više mesta po rukama te iščašio prste i oštetio tetivu. Možete zamisliti šta joj je prolazilo kroz glavu kada joj je to sve radio, a sama u kuci sa njim bez ikakve pomoći, probala nekako je da me krišom nazove al joj je oteo i razbio telefon. Napominjem da on ima 120 kg a ona jedva 50 kg“, navodi devojčin otac.

Kako je objasnio, taj nasilnik je njegovu ćerku zaveo dok je bila maloletna, i konstantno je šamarao, ali je to ona vešto krila od svih.

„On je nju zaveo još kao maloletnicu i po sadašnjim saznanjima redovno šamarao.. pravi heroj! Nakon iživljavanja ju je stavio u kola i izbacio u ulici gde živi, opet preteći joj da nipošto ne zove policuju ako želi da sačuva sebe kao i svoju porodicu, te da će uzeti najbolje advokate, potezati svoje veze i da mu ne može niko ništa. Naravno da sam posle urgentnog zbrinjavanja ćerke o svemu obavestio policiju koja ga je na kraju privela i uhapsila. Pišem ovo da se zna šta se i kako desilo u našem gradu Šidu, da se ne desi opet, „pojeo vuk magarca„, a najviše da opomenem kako ćerke tako i njihove roditelje, da im se ne desi ovako nešto jer se rečima ne može opisati taj osećaj bola i nemoći gledanja svoga deteta patnje. Ja sam normalno od samog početka bio protiv te njihove veze ali eto, slušajući ćerku koja je sve to vešto krila nisam uspeo da je zaštitim od budale. Sad šta je tu je, siguran sam, da će ga kazna već stići, neka nekad i negde.. rane na telu će zarasti nekada, ali na duši i srcu verovatno nikada. Napominjem da je dotični heroj za sada pravno i zakonski osumnjičen, a samim tim i „nevin“dok se nedokaže suprotno, napisao je otac devojke na kraju ispovesti na svom Fejsbuk profilu.

Komšije osumnjičenog M. Š. kažu „da on godinama pokušava da glumi mangupa“.

Sve što on radi je pokušaj mafijanja po selu. Upadao je on u probleme, ali uvek se nekako izvuče – rekao je jedan komšija, dok drugi nisu želeli da komentarišu, tvrdeći da ništa ne znaju, kao i „da ne žele da se mešaju jer to nisu čista posla“.

(M. M./Kurir/Espreso/foto: Profimedia, Printscreen)

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here