Najava Pokrajinskih konkursa za poljoprivrednike

0
372

U organizaciji Poljoprivredne stručne službe Sremska Mitrovica, u Gradskoj kući upriličen je sastanak sa poljoprivrednicima sa teritorije grada. U ime Grada Sremska Mitrovica, kao domaćina sastanka, prisustvovao je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, načelnik Gradske uprave za poljoprivredu Vladimir Nastović i direktorica Agencije za ruralni razvoj Marina Maksimović.

Na sastanku je bilo reči o konkursima koje raspisuje Pokrajinski sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, o čemu su govorili predstavnici Sekretarijata, podsekretar Aleksandar Panovski i savetnica Ivana Pejović Ševrt. Poljoprivrednicima su najavljeni konkursi koji će biti raspisani u narednim danima, predstavljeni uslovi i date sve potrebne informacije u vezi konkursa.

Kako je rekao Stevan Savčić, direktor PSS-a Sremska Mitrovica, tokom čitave godine Poljoprivredna stručna služba organizuje predavanja i razne aktivnosti kako bi sa poljoprivrednicima ispratili aktuelne teme i pružili potrebnu pomoć i podršku u njihovom radu.

Za sve nedoumice i nejasnoće, poljoprivrednici mogu da se obrate Poljoprivrednoj stručnoj službi, na adresi Svetog Dimitrrija br 22, svakog radnog dana od 7 do 15 časova, ili pozivom na broj telefona 022/624-271 kao i Agenciji za ruralni razvoj (Svetog Dimitrija br. 6).

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here