Neslaganje dva sindikata oko smene direktora mitrovačke Bolnice: RAT SAOPŠTENJIMA!

0
2352

Nakon što su mediji juče objavili dopis Sindikata medicinskih sestara i tehničara u kojem se traži ostavka direktora Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici dr Dragana Malobabića, u međuvremenu stigao je i dopis Sindikata zaposlenih u zdravstvu u kojem se pomenuti od ovog zahteva – ograđuju!

Sindikalna organizacija Opšte bolnice Sremska Mitrovica, Sindikata zaposlenih u zdravstvu i socijalnoj zaštiti, obavestili su javnost da se ograđuju od navoda i sadržaja saopštenja koje je predhodno medijima dostavio Željko Jovelić. Navodi se:

„Saopštenje koje je javnosti dostavio gospodin Jovelić ne odražava stavove i mišljenja našeg sindikata. U cilju pojašnjenja nedoumica i sprečavanja zabluda u javnosti, važno je naglasiti da sindikat koji je gospodin Jovelić predstavlja nije isti sindikat koji ima zvaničnu reprezentativnost u našoj ustanovi.

Naš sindikat, sa velikim brojem članova i dugogodišnjom tradicijom, nastavlja da se zalaže za prava i interese svih zaposlenih u Opštoj bolnici Sremska Mitrovica i Domu zdravlja Sremska Mitrovica. Pozivamo sve medije i građane da se u vezi sa pitanjima sindikalne aktivnosti i stavovima obrate zvaničnim predstavnicima našeg sindikata kako bi dobili tačne i relevantne informacije. U potpisu dr Zoran Petrović.“

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here