OTVOREN DRUGI MAXI SUPERMARKET U SREMSKOJ MITROVICI

0
2690

Sremska Mitrovica, 24. avgust 2023 – Nov, drugi po redu Maxi supermarket u Sremskoj Mitrovici danas je svečano otvorio svoja vrata na adresi Bulevar Konstantina Velikog 74, u okviru Retail parka STOP SHOP. U modernom enterijeru nove prodavnice kupce su uz prepoznatljiv i kvalitetan asortiman proizvoda dočekali ljubazni zaposleni, a kompanija Delez je ovim povodom pružila i podršku lokalnoj zajednici.

Na gotovo 450 kvadratnih metara savremeno uređenog prostora, u novom Maxi supermarketu kupci mogu pronaći širok izbor prehrambenih i neprehrambenih artikala. Poseban akcenat stavljen je na bogatu ponudu svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa kao i ukusnih peciva i hleba. Uz više od 20 zaposlenih koji će svakodnevno asistirati svojim komšijama pri nabavci, ugodnoj kupovini doprinosi i prostran parking, dok će mogućnost plaćanja na samouslužnim kasama u ovoj prodavnici nabavku učiniti još efikasnijom.

Posvećenost podršci zajednici u kojoj posluje trgovinski lanac Delez pokazao je i prilikom širenja maloprodajne mreže. Tako je otvaranje novog supermarketa uveličano uručivanjem čeka u iznosu od 500.000 dinara Centru za Socijalni rad „Sava“ u Sremskoj Mitrovici. Na predlog zaposlenih nove prodavnice, donirana sredstva usmerena su za podršku radu Sigurne kuće za žrtve porodičnog nasilja koja funkcioniše u okviru Centra.

U okviru prepoznatljivog asortimana prehrane i neprehrane, stanovnici Sremske Mitrovice u novoj prodavnici imaju priliku da pronađu i širok asortiman proizvoda privatne robne marke sa cenama koje štede kućni budžet. Ovi artikli su obeleženi plavom oznakom „omiljene cene“ koje su uvek niske i menjaju na nedeljnom nivou, obezbeđujući kvalitetnu i povoljnu nabavku u svakom trenutku.

Otvaranjem drugog Maxi supermarketa u Sremskoj Mitrovici, Delez Srbija nastavlja sa kontinuiranim ulaganjem u širenje moderne maloprodajne mreže, čineći svoju ponudu i uslugu još dostupnijom stanovnicima ovog grada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here