Otvoren novi salon „Forma Ideale“ u Sremskoj Mitrovici

0
1609

Novi salon Forma Ideale svečano je otvoren u Sremskoj Mitrovici, na adresi Marka Aurelija bb, uz prisustvo brojnih zainteresovanih posetilaca.

Salon Forma Ideale u Sremskoj Mitrovici, čiji izložbeno-prodajni prostor iznosi preko 1.800 m2, kupcima omogućava veliki izbor artikala iz bogatog asortimana pločastog i tapaciranog nameštaja Forma Ideale, dela asortimana iz partnerskog programa, dekoraciju za enterijere, kao i veliki izbor laminata i tepiha.

Jedna od pogodnosti u prva tri dana od otvaranja biće dodatnih 10% popusta na celokupan asortiman i već snižene cene, za sve korisnike loyalty kartica, kao i stalni benefiti pri kupovini – odloženo plaćanje čekovima građana, kupovina preko administrativne zabrane, uključujući i korisnike PIO fonda (penzioneri do 12 meseci) i odloženo plaćanje kreditnim karticama Banca Intesa do 24 meseca.

Novi salon Forma Ideale u Sremskoj Mitrovici biće otvoren za posetioce od ponedeljka do petka od 8 do 21h, kao i subotom od 9 do 18h. Salon Forma Ideale u Roda centru, na lokaciji Timočke divizije 1, prestao je sa radom 26. avgusta.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here