Otvoreni kafići na mitrovačkoj gradskoj plaži

0
767

Ovih dana, urađen je tehnički prijem dela gradske plaže, odnosno pešačkog prostora, u kojem su počeli da rade kafići. Usled visokog vodostaja, nadležne komunalno-inspekcijske službe, odgodile su tehnički prijem dela plaže koji se koristi za kupanje.

Radnici JKP „Komunalije” zaduženi i ove godine za održavanje čistoće i dezinfekciju Gradske plaže., a po rečima Jasne Poznanović, v.d. načelnice nadležne Gradske uprave, izvršiće se inspekcijska kontrola i nad postavljanjem gradskog mobilijara duž pešačke staze, uspostavljanjem komunalne infrastrukture u smislu vode, struje, kanalizacije.

Biće uspostavljene spasilačke službe, kao i službe obezbeđenja lica i medicinske službe Doma zdravlja. U toku naredne nedelje već počinjemo sa radovima uklanjanja mulja, starog peska i postavljanje novog, za to vreme bih upozorila i obavestila građane da kupanje na Gradskoj plaži još uvek nije bezbedno.„- rekla je načelnica Poznanović, dodajući da Zavod za javno zdravlje još uvek nije izvršio analize kojima se može potvrditi bezbednost vode za kupanje i da će zdravstvena ispravnost vode biti objavljena onog trenutka kada kupališna sezona bude otvorena.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here