Otvoreno rekonstruisano igralište „Partizan”

1
1027

Renoviran je sportski teren igrališta “Partizan” i proteklog vikenda Mitrovčani su mogli da uživaju u novom sjaju ovog legendarnog zdanja. Pored terena, obnovljene su tribine i prateći objekti, kako bi ovaj objekat otvorenog tipa ponovo mogao da se koristi za različite vrste sportova, ali i za manifestacije kulturnog karaktera.

„Do pre nekoliko meseci kada smo počeli radove, teren nije bio bezbedan za korisnike bilo kulturne ili sportske manifestacije. Posle nekoliko meseci napornog rada dobili smo jedan multifunkcionalni teren na kome se mogu odvijati tri sporta, mali fudbal, rukomet i tenis. “- rekao je načelnik Vasilj Ševo, dodajući:

“Rekonstruisane su tribine sa 450 sedećih mesta, uređena je led rasveta i prateći, okolni objekti kojima je popravljena fasada. Urađeni su prilazi i kapije i ono što je bilo najzahtevnije, a to su bile su svlačionice koje su urađene po najvišim standardima. Teren će biti dostupan svim građanima, besplatno.”

Na renoviranom terenu održan je turnir u fudbalu (dečaci 2011-2013. godište) u okviru aktivnosti Sportskih igara mladih.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

  1. Lepo je sve to, al ima i u selima dece i omladine koja bi htela takve terene…. ajde malo začeprkajte i krenite po selima, eto naprimer selo Jarak nekad si tu Vasilje igrao i osvajao basket turnire, bio najbolji igrač a sad ti tereni i koševi su zarasli u korovu….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here