Petorica vozila pod uticajem droga, dvojica bez dozvole – jedan automobil oduzet!

1
1029

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nadležni za teritoriju Sremskog okruga, otkrili su prilikom kontrole saobraćaja petoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga, od kojih dvojicu bez vozačke dozvole.

Patrola u Inđiji zaustavila je tridesetdevetogodišnjaka koji je upravljao neregistrovanim „pežoom“ pod dejstvom alkohola i amfetamina i bez vozačke dozvole. S obzirom da su mu u prethodne dve godine izrečene dve pravosnažne presude za teže saobraćajne prekršaje, protiv njega je podneta prekršajna prijava i privremeno oduzet „pežo“ kojim je upravljao.

Takođe u Inđiji, zatečen je i dvadesetdvogodišnji vozač „folksvagena“ pod dejstvom kanabisa.

Policija u Rumi podneće krivičnu prijavu za krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja protiv dvadesetpetogodišnjeg vozača „opela“ koji je, pod uticajem alkohola i amfetamina vozilom udario u banderu, usled čega su tri osobe u automobilu zadobile lake telesne povrede.

Policija u Staroj Pazovi otkrila je dvadesetdvogodišnjaka koji je vozio „pežo“ pod uticajem kanabisa i kokaina i bez vozačke dozvole, a u blizini Graničnog prelaza Sremska Rača tridesetogodišnjeg vozača „golfa“ pozitivnog na kanabis. Ovim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here