Počela prijava ekipa za 34. Međunarodni turnir u malom fudbalu

0
649

Međunarodni turnir u malom fudbalu, 34.  po redu, počeće 23. decembra u Poslovno-sportskom centru „Pinki”. Nagradni fond je 750 hiljada dinara, sponzor turnira je kompanija „Metalfer Steel Mill”, a pokrovitelj Grad Sremska Mitrovica.

Prijave ekipa malog fudbala traju do 21. decembra, do 19 sati. Izvlačenje parova obaviće se u foajeu PSC „Pinki” istog dana, a odigravanje utakmica počinje 23. decembra.

Za razliku od prethodnih godina, doći će do male promene u pravilima, organizator je obezbedio loptu „peticu” sa tegom, sa kojom se igra samo u zagrebačkoj „Kutiji šibica” i banjalučkom „Boriku”, a sada i u Sremskoj Mitrovici. Nastavljamo tradiciju dugu više od tri decenije, sa željom da se u velikom broju vidimo na turniru, najavio je Saša Bugadžija, direktor PSC „Pinki”.

Zainteresovani da učestvuju u ovoj sportskoj manifestaciji mogu da prijave ekipe u šest uzrasnih kategorija.

-Već smo u PSC “Pinki” organizovali „Čeličnu ligu” u kojoj su učestvovali naši zaposleni podeljeni u timove. Prepoznali smo njihovu zainteresovanosti to da ljudi u Sremskoj Mitrovici vole fudbal, iz tog razloga smo rešili da sponzorišemo tradicionalni turnir u malom fudbalu, da bi dali doprinos lokalnoj zajednici. Jedva čekamo početak, a učestvovaćemo i u tri kategorije, rekla je Jelena Zakonović, generalni direktor kompanije „Metalfer Steel Mill”, koja je sponzor ovogodišnjeg turnira.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here