Policija u Mitrovici otkrila 11 pijanih vozača, tri drogirana i dvojicu bez dozvole

0
518

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, tokom prethodnog vikenda, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su 11 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola, trojicu pod dejstvom narkotika i dvojicu bez vozačke dozvole.

Saobraćajna policija u Sremskoj Mitrovici zadržala je dvojicu dvadesetpetogodišnjaka koji su upravljali „pežoom“ i „fordom“ sa 1,69 i 2,08 promila alkohola u organizmu. Oni su, u skraćenom postupku, sprovedeni nadležnom sudiji za prekršaje koji im je izrekao novčanu kaznu od 104.000 dinara, 14 kaznenih poena i osam meseci zabrane upravljanja motornim vozilom, odnosno novčanu kaznu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom.

Takođe, u Sremskoj Mitrovici iz saobraćaja su isključeni dvadesettrogodišnji vozač „opela“ i tridesetdevetogodišnji vozač „tojote“ sa 1,45 i 1,43 promila alkohola u organizmu, kao i pedesetčetvorogodišnji biciklista sa 1,45 promila alkohola.

Ovim vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave. Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here