Porodična TAJNA zbog koje je došlo do UBISTVA u erdevičkoj školi!

1
57578

Branislava Gnjidić (49), direktorka osnovne škole “Sava Šumanović” u Erdeviku pre nekoliko dana napustila je svog supruga Predraga Gnjidića (53) i vratila se u Erdevik da živi kod svoje majke. Kako saznajemo Gnjidić ju je ubio kada je saznao da ona ne želi da mu se vrati i da je u vezi sa Miroslavom Bojićem (56), inače školskim i njenim vozačem.

Kako saznajemo, Predrag je prvo otišao kod Branislave i njene majke da je moli da se vrati kući i da se pomire, međutim ona je to odbila.

Njih dvoje inače imaju dvoje dece i u braku su godinama.

Nakon toga Predrag, koji je inače radio kao lovočuvar, uzeo je oružje i krenuo u krvavi pir. Došao je ujutro oko 9.30 sati do škole u kojoj Branislava radi. Prvo je u dvorištu škole usmrtio Bojića sa kojim je Branislava bila u vezi, a potom otišao u njenu kancelariju na prvom spratu, pa ubio i nju!

Kako pričaju meštani Predrag je zločin počinio pred svedocima – pred sekretaricom direktorke i domarom škole.

Meštani za Branislavu imaju samo reči hvale, kažu da je pre dve godine postala direktorka škole, a da je pre toga radila kao učiteljica.

Mnogi su bili razočarani što im više neće predavati kada je postala direktorka. Jako su je volela deca – kažu meštani.

Meštani i za njenog supruga koji je počinio krvavi pir kažu da ga ne znaju kao nasilnog.

I Predrag i Branislava i vozač Miroslav Bojić živeli su u Šidu, a Bojić i direktorka su se najverovatnije zbližili jer ju je on svakog dana vozio kući s posla.

Bojić je inače radio kao školski vozač, jer ovu školu pohađaju i deca iz okolnih sela, međutim vozio je i Branislavu svakog dana kući dok je živela sa suprugom i decom u Šidu.

(SMP/Espreso.rs/Blic)

1 COMMENT

  1. Direktorka skole ima vozaca koji je vozi do kuce?! Znaci, sve je pocelo of bahatosti. A garantujem da je clan cim ima I vozaca I vozilo. Boze kakvo ludilo!!! I kakva su to moralna nacela osobe na mestu koje zahteva moralne vrednosti da bude u vanbracnoj vezi?! Ne opravdavam ubistvo ni malo nego hocu da kazem da se puska ne uzima is cista mira.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here