Poziv najstarijim sugrađanima da se prijave za „Penzionerske kartice“

0
740

Grad Sremska Mitrovica u saradnji sa PIO fondom poziva sve penzionere sa teritorije Grada, koji se do sada nisu prijavili za dobijanje penzionerske kartice, da to učine u narednim danima. Grad Sremska Mitrovica je u saradnji sa PIO fondom ušao u nacionalni program Penzionerskih kartica, zahvaljujući kojima će najstarijim sugrađanima biti omogućeno da ostvare određene popuste i dodatno uštede svoj novac.

Zahvaljujući društveno odgovornim kompanijama i institucijama našeg Grada koji su sa PIO fondom potpisali Sporazume o saradnji, korisnici penzionerskih kartica nove generacije će moći da ostvare brojne pogodnosti, kako kupovinom roba i usluga kod društveno odgovornih privrednika tako i uštedama ostvarenim kroz korišćenje programskih sadržaja ustanova sa teritorije Grada.

Grad Sremska Mitrovica prepoznaje važnost projekta Penzionerskih kartica i poziva sve društveno odgovorne subjekte na teritoriji Grada Sremske Mitrovice da se pridruže ovom projektu.

Sporazume kojima će se omogućiti popusti za robu i usluge potpisali su:
DOO za trgovinu „MAČAK M&D“ Sremska Mitrovica,
Društvo za proizvodnju promet i usluge „PIT STOP GIZ“ DOO Sremska Mitrovica,
„AUTO-MOTO KLUB SREM“ DOO Sremska Mitrovica,
POKRET GORANA Sremska Mitrovica,
Trgovinsko pekarska radnja „PALANKA“ Sremska Mitrovica,
Trgovina na malo „AGRO CENTAR SM“ Sremska Mitrovica.

Javni privredni subjekti koji su se ovom prilikom uključili u projekat „Penzionerska kartica“ su:
APOTEKARSKA USTANOVA Sremska Mitrovica,
Biblioteka „Gligiroje Vozarović“
Turistička organizacija Grada Sremska Mitrovica
Muzej Srema,
Poslovno-sportski centar „Pinki“
i Pozorište „Dobrica Milutinović“.

Podsećamo penzionere sa teritorije Grada Sremska Mitrovica da za kartice mogu da se prijave putem sajta www.pio.rs ili lično u filijali PIO fonda u Sremskoj Mitrovici u Ulici Svetog Dimitrija broj 4, gde će takođe kartice moći da se preuzmu kada budu izrađene. Kartice će moći da se koriste od 1. oktobra ove godine, a filijala PIO fonda u Sremskoj Mitrovici će podelu već izrađenih započeti u narednim danima.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here