Predstava „Srem, naša kuća“ povodom Svetskog dana pozorišta

0
494

Povodom Svetskog dana pozorišta i Dana Pozorišta „Dobrica Milutinović“ 27. marta, pozivaju se svi ljubitelji i poštovaoci pozorišne umetnosti da pogledaju hit predstavu „Srem, naša kuća“ – „komediju s’nogu“, u kojoj glumi i za koju je tekst napisao Vladimir Balašćak. Predstava je na repertoaru u ponedeljak, 27. marta sa početkom od 20 sati, i ovim igranjem Pozorište ujedno obeležava značajan jubilej – 10 godina igranja predstave „Srem, naša kuća“.

Komedija s nogu „Srem, naša kuća“ , u režiji Dragana Jovičića Jovića, opisuje mentalitet naših ljudi, sa podneblja Srema, gde su okupljeni različiti karakteri, osobine, dijalekti, naravi, navike. Ukratko, predstava koja odslikava domaći mentalitet.

Neposredno pre početka predstave, u holu Pozorišta će biti upriličeno čitanje poruke povodom Svetskog dana pozorišta, i ujedno svečano otvaranje izložbe fotografija pod nazivom „Ireni Kolesar s poštovanjem„, posvećene životu i radu jugoslovenske pozorišne i filmske dive Irene Kolesar. Izložbenu postavku možete pogledati u narednih mesec dana.

Povodom Dana pozorišta i jubileja predstave, ulaz će biti besplatan, a građani besplatne ulaznice mogu preuzeti na biletarnici Pozorišta radnim danima od 8 do 15 sati.

Informacije i rezervacije na tel. 022-615-115.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here