Predstvaljamo vam kolekciju haljina naše Mitrovčanke Dubravke Gadžurić

1
1867

Kako se bliže praznici koji donose neki poseban duh topline, lepog raspoloženja i ljubavi, tako mnoge žene žele da izgledaju lepše i drugačije, da uz osmeh kombinuju dobre odevne predmete.

Sve je to znala i jedna mlada Mitrovčanka kada je pre četiri godine pokrenula svoj blog i odlučila da modu predstavi na drugačiji način. Njeno ime je Dubravka Gadžurić i svoj hobi, kreativnost i umeće, pretvorila je u jedan lep posao. Klasiku je spojila sa modernim detaljima, i dobila jednostavnost protkanu prefinjenošću. Svila, čipka, muslin i brokat bili su savršeni za stvaranje originalnih, jedinstvenih haljina. Svaki model zamišljala je i stvarala tako da može da se kombinuje u raznim varijantama, da se nosi pod sunčevim zracima uz lagani povetarac, po mesečini pored Save, na poslovnim sastancima, ili pak pod svetlima disko kugle u noćnim klubovima. Uključila je ekonomičnost, i dobila modele savršene za kombinovanje, što je itekako dobra investicija onih koji ih ponesu. Spajajući modu i umetnost, kvalitetne materijale kroz ručnu obradu pretvorila je u eleganciju i stil.

Komentari žena koje su nosile Dubravkine kreacije su uglavnom slični, sve se osećaju posebno i ostavljaju efekat na poglede drugih žena i muškaraca, od kojih dobijaju pohvale zbog odabranog modela.

Drage Mitrovčanke, ako želite da ponesete neki od Dubravkinih modela, i osetite se drugačije ovih sunčanih zimskih dana, posetite njenu stranicu https://www.facebook.com/lovestylemagic/ i odaberite nešto.

Danijela Milićević

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here