Prestižni ‘Oskar popularnosti’ u rukama Mitrovčanina Siniše Đorđića

0
1207

Prva osoba sa prostora Srema i Mačve koja je dobila prestižnu nagradu „Oskar popularnosti“ je Siniša Đorđić iz Radenkovića. Nas Sremac u Mačvi, muzički organizator i direktor ex Yu festivala narodne muzike „Majsko leto“, Sinisa Djordjić, 27. septembra je u beogradskom hotelu ‘Moskva’ dobio statuu Oskar popularnosti za najbolji festival narodne muzike na ex Yu prostorima

Ovo priznanje spada u red najznačajnijih priznanja u Srbiji. U društvu velikih imena koji su to veče primili ‘Oskara popularnosti’ našao se i Siniša,rame uz rame sa imenima kao što su Snežana Đurišić, Tihomir Stanić, Ilda Šaulić, Danica Ristovski, Lidija Vukićević, Milica Milša, Žarko Jokanović, uz veliki broj doktora, advokata i naučnika. Reč je o čoveku koji je iz sveta bogoslova našao svoje mesto na estradi i posle pune dve decenije stigao do ovog značajnog priznanja.

Presrećan sam zbog ove prestižne nagrade, nije mala stvar naći se u društvu ovakvih imena. Meni je to čast i zadovoljstvo, a ujedno i podstrek da svoj posao obavljam sve kvalitetnije i profesionalniije. Nadam se da će sledeći festival biti još bolji i da ću se morati dobro oznojiti da opravdam ovo priznanje. Hteo bi da se zahvalim svim ucesnicima XI ex yu festivala narodne muzike, kako takmicarskom delu tako i revijalnom, isto naravno i žiriju jer da nije njih bilo ne bi bilo ni ovog Oskara.“- rekao je Siniša Đorđić nakon dobijanja nagrade.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here