Privedena kraju izgradnja Đokovićeve vile kraj Pavlovačkog jezera: PRIZOR OSTAVLJA BEZ DAHA!

0
4657
foto: Milan Ilić/RAS Srbija

Svetski teniski broj jedan Novak Đoković, sa svojom porodicom, napravio je vilu koja ostavlja bez teksta, u naselju Pavlovci kod Rume, u Sremu. Kuća Novaka i Jelene Đoković izgrađena na Pavlovačkom jezeru pravi je raj za dušu. Okružena prirodom, ona predstavlja pravu oazu mira i luksuza u kojoj porodica Đoković sve češće uživa.

Đokovići su hteli porodičnu kuću, gde će moći da se sklone od silnih novinara i paparaca i u kojoj će se porodica redovno okupljati, a njihova nova nekretnina ima direktan prilaz Pavlovačkom jezeru.

Imanje Đokovića, opasano je betonskim stubovima sa rasvetom, kako bi porodica imala privatnost. Na početku su zasađena mlada stabla, a u jednom delu je zimzeleno drveće.  Dolazak Đokovića u Pavlovce, naišao je na pozitivne reakcije seljana, drago im je što je prvi reket sveta izabrao baš njihovo mesto za odmor, a s druge strane, trljaju ruke, jer kako kažu, znatno su im podigli cenu zemlje.

Vila kraj jezera površine je 1200 kvadrata.

Pored Novaka i Jelene kuću u Vojvodini Srđan i Dijana često koriste kao mesto za beg od realnosti, onda kada požele da za sebe ugrabe malo mira i intime.

Đokovićeva oaza mira smeštena je u živopisnom delu Pavlovaca, na obroncima Fruške gore, između Iriga i Rume. Pošto sam Novak vodi zdrav način života, veoma im je bilo bitno da vikendica bude izgrađena u prirodi. Pavlovačko jezero generalno nije destinacija koja vrvi od drugih turista, tako da će Đokovići moći da se osame i uživaju u prirodi, ali i čarima Fruške gore koja se nalazi nedaleko od jezera.

Atraktivna lokacija na kraju sela, uz samu ivicu Kudoš jezera, već ima sedam biznismena, koji su sagradili velelepne vile, među kojima je prva kontroverznog biznismena Andrije Draškovića.

Sasvim izvesno je da kad se bude Novak penzionisao da će provoditi kvalitetno vreme sa svojom porodicom u sad već čuvenom selu Pavlovci! Zbog svega toga, buduće komšije ne kriju oduševljenje: 

– Jednom smo videli Novaka i učinio se kao divan i normalan mladić. Počastvovani smo što se odlučio baš za ovo jezero, a verujemo da će i njegov dolazak privući ljude. Možda će da svrati i na kafu!

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Story)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here