PROGRAM ENERGETSKE EFIKASNOSTI: Poziv privrednim subjektima za učešće!

0
655

Grad Sremska Mitrovica, već treću godinu zaredom, raspisuje Javni poziv za privredne subjekte za učešće u programu energetske efikasnosti.

Mere energetske sanacije sprovode se kroz saradnju sa privrednim subjektima koji se bave proizvodnjom, uslugama i radovima na energetskoj sanaciji stambenih objekata, a krajnji korisnici bespovratnih sredstava su domaćinstva na teritoriji grada.

Lokalna samouprava je ove godine obezbedila 12,5 miliona dinara za ovaj projekat. Pravo da se prijave imaju privredna društva, ne samo sa teritorije Grada već sa teritorije cele Republike koja se bave merama predviđenim javnim pozivom. Javni poziv će trajati više nego obično, umesto uobičajenih 15 dana, biće otvoren sve vreme, tako da se privredni subjekti mogu prijavljivati u bilo kom trenutku, a najduže do 30. novembra 2027. godine ili do utorška sredstava. Nakon izbora privrednih subjekata koji će učestvovati u realizaciji ovih mera komisija će rapisati Javni poziv za građane koji će se prijavljivati za jednu od mera kako bi sanirali svoje porodične kuće i stanove.”- rekao je Miloš Mišković, predsednik Gradske komisije za sprovođenje mera energetske sanacije

Ovaj javni poziv objavljen je na zvaničnoj internet stranici Grada Sremska Mitrovica.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here