Promocija srpskih vina na ruskom tržištu

0
399

U subotu, 20. maja, u 12 časova, u Turističkom info centru očekuje se poseta Sremskoj Mitrovici Udruženja somelijera Sankt Peterburga i članova Ruskog udruženja somelijera.

Članovi grupe su zaposleni u raznim kompanijama za trgovinu vina (Simple, Luding, A la Volee, CentroBalt, VineBureau, itd.), aktivni predavači u vodećim školama somelijera u Rusiji, rade u najboljim restoranima u Sankt Peterburgu, vinarijama, vinskim barovima. Rade u holovima restorana i uvek mogu da ponude gostima nešto novo i neočekivano.

Putovanje u Srbiju omogućiće im da dublje zarone u kulturu zemlje, kao i u sferu vinogradarstva i vinarstva u Srbiji. Upravo ovi ljudi su glavni izvori za popularizaciju vina iz nove zemlje na rusko tržište. Srpska vina trebalo bi da krase vinske karte najboljih restorana u Moskvi i Sankt Peterburgu.

Ovo nije samo tura, već reklamni projekat za promociju srpskih vinarija na rusko tržište. U sklopu ture posetiće se sremski, subotički, župski, šumadijski i beogradski vinski region.“- poručuju iz mitrovačke Turostičke organizacije.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here