Pronašao svoju ljubav iz Grčke od pre 37 godina

0
2001

Ljubavne priče sa mora su po pravilu uvek bile najveće, a rastanci bolni sa suzama u očima. Zaljubljenost prođe brzo koliko i preplanuo ten ali lepe uspomene na tu osobu ostanu. Momčilo Milutinović se setio svoje grčke simpatije iz mladih dana još iz 1984. godine i rešio da pokuša da je pronađe.

I zamislite, armija ljudi sa Fejsbuk grupe „Live from Greece“ je uspela da pronađe grčku lepoticu, 37 godina od njihovog rastanka na obali mora.

– Traži se ovo grčko devojče, na slici pored mene – piše ispod crno-bele slike sa letovanja Momčilo Milutinović. Fotografiju je podelio na jednoj od grupa posvećenoj letovanju u Grčkoj, što je izazvalo lavinu komentara.

„Poslednji put viđena krajem Avgusta 1984. dok me je pratila za Jugoslaviju u jednom parku pored mora u Stavrosu.

Poljubila me je u obraz i o vrat okačila lančić od srebra na kom je bila okačena pločica u znaku Vodolije… Pričali su mi nakon puno godina neki naši zajednički prijatelji kako je dugo šetala sama parkom i plakala. Završila je na najbližoj klupi do mora, više nije mogla da plače, nemo je gledala u mirno more.

Ime joj je Dimitraqula, za prijatelje – Dimitra, a ja sam je zvao Kula.

Imala je kuću i u Stavrosu i Solunu.

Ako je neko vidi ili prepozna bio bih mu zahvalan da mi javi.

M. Milutinović“, stoji u Momčilovoj objavi na Fejsbuku.

Foto: Facebook / Momčilo Milutinović

Možda je neverovatno ali ova simpatična romansa i Momčilova potraga za Kulom je dobila svoj srećan kraj. Pronađena je žena sa fotografije!

„Našli smo prelepu gospođu sa slike koja je uzbunila i naš i grčki internet. Ne zove se Dimitra, ali joj je puno ime ono koje odgovara nadimku Kula. I dalje je prelepa kao i na slici koju je Momcilo Milutinovic postavio. Ne živi u Stavrosu. Udata je. Obvestili smo je o ovom Momčilovom gestu i dali kontakt da mu se javi ukoliko to bude želela.

Iz logičnih razloga ćemo njen identitet ostaviti tajnim. Svi postovi koji su postavljeni o njoj i sa njenom slikom se zaključavaju za dalju diskusiju, hvala na učešću. Ceo admin tim je danas bio u ulozi detektiva, bravo!

Prepoznale su je dve odvojene, međusobno nepovezane gospođe u grčkoj grupi u kojoj smo postavili i jedna je naš član od danas. Hvala im“, glasi post u ovoj Fejsbuk grupi posvećenoj putovanjima u Grčku.

Jedan od komentara na ovaj post je: „Ne moramo da znamo ko je, samo da Momčilo nekad napiše da li su se čuli i videli“.

Zaista, romantika i srećan kraj nikada ne izlaze iz mode.

Luftika

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here