RUMA: Sportske igre mladih

0
472

Najveća manifestacija amaterskog sporta za decu i omladinu na ovim prostorima, Sportske igre mladih održaće se po drugi put u Rumi i to u utorak, 28. maja, na Gradskom trgu od 10 časova. Manifestacija koja se održava od 2014. godine, ima za cilj okupljanje što većeg broja dece i mladih ali i promociju zdravog načina života i prijateljstva.

Deca će se takmičiti u više disciplina, između ostalog u atletici u trci na 60m, basket 3×3, u igri između dve vatre a igraće se i turnir u malom fudbalu Koka-Kola kup za dečake i devojčice i šah.

Pored rumskih osnovaca, pravo učešća na takmičenju imaju i školarci iz okolnih opština, takođe pravo učešća na takmičenju imaju svi pojedinci i svi slobodno formirani timovi- ekipe koji su se prijavili do datuma zatvaranja.

Takmičari ne moraju da imaju svoju “ekipu”, već mogu pojedinačno da se prijave na sajtu  www.igremladih.rs gde su prijave za sve sportove otvorene od samog početka takmičenja. Takođe svi zainteresovani za učešće mogu na sajtu da se upoznaju sa pravilima takmičenja kao i da preuzmu prijavne listove i saglasnosti za takmičenje, koja je za sve učesnike obavezna.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(S. Kostić)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here