Širom Srema policija privodila pijane i drogirane vozače

0
1424

Pripadnici saobraćajne policije Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici su u lokalnoj akciji kontrole saobraćaja, u noći između 20. i 21. avgusta, otkrili 29 vozača koji su upravljali vozilima pod dejstvom alkohola, kao i dvojicu koji su vozili pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je u Sremskoj Mitrovici isključila iz saobraćaja pedesetšestogodišnjaka koji je upravljao „pasatom“ sa 3,49 promila alkohola u organizmu i tridesetjednogodišnjeg vozača „audija“ sa 2,37 promila alkohola.

Tridesetjednogodišnjak se sumnjiči i da je oštetio signalni taster na zidu prostorije za zadržavanje, pa će protiv njega biti podneta krivična prijava za krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari, nadležnom tužilaštvu.

Takođe, saobraćajna policija u Rumi zaustavila je četrdesetdvogodišnjeg vozača „opela“ koji je bio pozitivan na amfetamin, a u Novim Banovcima tridesetogodišnjaka koji je upravljao „pežoom“ pod dejstvom kokaina.

Svim vozačima je određeno zadržavanje i oni su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here