Širom Srema privođeni VOZAČI pod dejstvom narkotika, PIJANI i bez vozačkih dozvola

0
762

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Policijske uprave nadležne za teritoriju Sremskog okruga, prilikom kontrole saobraćaja, otkrili su četvoricu vozača koji su vozili pod uticajem psihoaktivnih supstanci, jednog koji je pod dejstvom alkohola učinio prekršaj nasilnička vožnja i dvojicu bez vozačke dozvole.

Policija u Novoj Pazovi zatekla je dvadesetpetogodišnjaka koji je vozio „polo“ pod uticajem amfetamina, opijata i metamfetamina, a u Starim Banovcima tridesetpetogodišnjeg vozača „renoa“ koji je bio pozitivan na amfetamin i ketamin.

U Inđiji je zaustavljen dvadesetosmogodišnji vozač „golfa“ pod uticajem kanabisa, a u Šidu tridesetčetvorogodišnjak koji je upravljao „fijatom“ pod dejstvom kanabisa i amfetamina.

Takođe u Inđiji, zatečen je dvadesetšestogodišnjak koji je vozio „pežo“ sa 2,03 promila alkohola u organizmu.

Nakon zadržavanja, svi vozači su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Policija je na području Sremske Mitrovice otkrila dvadesettrogodišnjaka koji je vozio neregistrovani “fijat“ bez vozačke dozvole i sa 0,80 promila alkohola u organizmu. Prekršajni sudija kaznio ga je novčanom kaznom od 119.000 dinara.

Takođe u Sremskoj Mitrovici zaustavljen je pedesetdevetogodišnjak koji je upravljao „opelom“ za vreme izrečene zabrane upravljanja. Njemu je izrečena zatvorska kazna u trajanju od 30 dana, osam meseci zabrane upravljanja vozilom i 14 kaznenih poena.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, a posebno na vozače da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, u cilju svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here