Škola u Višnjićevu dobila fiskulturnu salu

0
458

U Višnjićevu, mestu u šidskoj opštini, svečano je, u prisustvu ministra Aleksandra Martinovića i predsednika opštine Šid Zorana Semenovića, otvorena novoizgrađena fiskulturna sala u Osnovnoj školi „Filip Višnjić“.

Tom prilikom, ministar Martinović je objavio da je u salu uloženo 30 miliona dinara i poželeo osnovcima da objekat fiskulturne sale koriste što češće. Konstatujući da se šidska opština vidno razvija iz godine u godinu, i da se na njenoj teritoriji „vratio život“, Martinović je istakao da će vrh države zajedno sa Ministarstvom, koje on vodi, nastaviti da ulaže u ovu opštinu.

Predsednik opštine Šid istakao je da je cilj lokalne samouprave omogućiti svim građanima, a naročito najmlađima, uslove za zdravo odrastanje, učenje i napredak, a izgradnjom ove fiskulturne sale i rekonstrukcijom fiskulturne sale u Bačincima, korak su bliže tom cilju.

Mnogi su dali obećanje, a mi smo našu zajedničku misiju ispunili i održali reč. Srećan sam što učenici ove škole konačno imaju adekvatan prostor gde će se nastava fizičkog vaspitanja realizovati tokom cele godine i koju će moći da koriste za svoju rekreaciju.”, istakao je predsednik opštine Šid, Zoran Semenović.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here