Stigla i druga ponuda za Hotel „Sirmium“! U ČETVRTAK PADA ODLUKA O NOVOM VLASNIKU!

3
8346

Kako smo već najavili početkom sedmice, u četvrtak, 24. septembra, skupština društva “Sirmium Resort” koja je vlasnik mitrovačkog hotela “Sirmium”, odlučiće o eventualnoj prodaji ovog objekta u samom centru grada.

Pored ponude konzorcijuma tri fizička lica, Mirjane Miražić iz Mačvanske Mitrovice, Save Stevanovića iz Velikih Radinaca i Zorana Laketića iz Sremske Mitrovice, koji je dostavio ponudu u iznosu od 458 hiljada evra za kupovinu ovog hotela (plus 40 hiljada evra koja su već isplaćena jednom od poverilaca), saznajemo da je juče stigla još jedna ponuda o kojoj će se razmatrati na sednici Skupštine društva “Sirmium Resort”.

Reč je o ponudi kompanije “Imperial Agro” iz Sremske Mitrovice čiji je vlasnik Ljubica Milošević. Ova ponuda, sudeći po dokumentima do kojih smo došli u posed, iznosi 550 hiljada evra i za 52 hiljade evra je viša od ponude konzorcijuma tri fizička lica.

Nezvanično saznajemo i da je reč o firmi iza koje stoji ugledna mitrovačka porodica koja se već više generacija bavi poljoprivredom i poseduje moćan kapital u vidu zemljišta i agro mašinerije.

U svakom slučaju, interesovanje za hotel “Sirmium” se, uoči sednice Skupštine društva povećava, tako da će i članovi društva “Sirmium Resort” imati nimalo lak posao pri donošenju prave odluke.

(M. Milivojević)

3 COMMENTS

  1. Američka ekonomska elita je u drugom kolenu mafijaška. To se sada nama dešava. Već sledeća generacija današnjih prevaranta, kriminalaca i lopova, biće srpska ekonomska elita.

  2. Svaka čast , tako i treba da bude hotel u srcu Srema i treba da kupe časni i pošteni ljudi kao sto je porodica Ostojić koji godinama i i sa kolena na koleno sa velikim radom grade svoj put. Nadam se da ce postati novi vlasnici i želim im veliki uspeh .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here