Svečano otvoren prošireni STOP SHOP ritejl park u Sremskoj Mitrovici

0
630

Češka kompanija CPI Property Group završila je drugu fazu izgradnje ritejl parka STOP SHOP u Sremskoj Mitrovici i tim povodom priredila niz celodnevnih zabavnih aktivnosti za sugrađane. Svečano otvaranje proteklo je uz besplatan koncert Tropico benda i niz iznenađenja i popusta u svim prodavnicama. Zvaničnom programu otvaranja ove važne destinacije u Sremskoj Mitrovici prisustvovala je i gradonačelnica Svetlana Milovanović.

Sa novih 2.300 m2 koji su izgrađeni u drugoj fazi, ukupna prodajna površina STOP SHOP-a dostigla je 9.300 kvadrata, što ovaj ritejl park čini jednom od najvažnijih lokacijakupovine i provođenja slobodnog vremena za građane Sremske Mitrovice i okoline.

Proširenje mitrovačkog ritejl parka STOP SHOP je deo šire slike ekonomskog rasta Grada Sremska Mitrovica, koji ne bi mogao da se desi bez uporednog razvoja industrije, trgovine i usluga. Zahvaljujem se našim partnerima što su prepoznali Sremsku Mitrovicu kao povoljnu lokaciju za otvaranje, a kasnije i proširenje svog biznisa. Kada je 2019. godine otvoren STOP SHOP, promenjen je izgled ovog dela grada, ali i način trgovine. Od devastiranog prostora smo dobili velelepni trgovinsko-rekreativni objekat na širokom bulevaru sa potpunim komunalnim i infrastrukturnim opremanjem“, izjavila je gradonačelnica Milovanović, i dodala:

Sada je ovo centralna tačka za mnoge Mitrovčane, ali posetioce iz okolnih opština, pa je Sremska Mitrovica kao centar okruga postala i centar trgovine. CPI Property Grupa prepoznaje naše mogućnosti, jer se nakon četiri godine uspešnog poslovanja, mitrovačka STOP SHOP porodica širi, ali se i u gradu neprestano razvija ugostiteljski i trgovinski sektor, što govori o stabilnoj kupovnoj moći. Čestitam vam na četiri nova prodajna mesta i pet novih brendova, a ovim proširenjem je mitrovački STOP SHOPpostao jedan od najvećih u Srbiji.

Predstavnici kompanije CPI Property Group zahvalili su Gradu i građanima Sremske Mitrovice na ukazanom poverenju, ukazujući na usluge i prakse koje je brend STOP SHOP doneo ovom delu Srbije.

„Imajući u vidu veliko interesovanje zakupaca i posetilaca za naš ritejl park u Sremskoj Mitrovici, novoigrađenim kapacitetima želeli smo daponudimo dodatni sadržaj i nove brendove, uz sve tehnološke i ekološke inovacije po kojima je STOP SHOP poznat kao brend. Zadovoljstvo nam je što je Grad u nama prepoznao pouzdanog partnera koji može da ponudi inovativne usuge, uz moderno i ekološko iskustvo kupovine. Posebno nas raduje što je baš Sremska Mitrovica mesto u kojem će se nastaviti neke od naših najmodernijih praksi, a mi ćemo, kao i do sada, negovati vrednosti koje STOP SHOP svrstavaju u red omiljenih ritejl destinacija za celu porodicu“, izjavila je Maja Marić, menadžerka operacija i liderka beogradske kancelarije u okviru CPI Property Grupe.

Podsetimo, građani Sremske Mitrovice i okoline od sada će moći da uživaju u proširenoj ponudi domaćih i stranih brendova, među kojima su Maxi, JYSK, Pepco, Kengur i Tehnomedia. Uz jedinstveno šoping iskustvo, posetiocima su tokom svečanog otvaranja bili priređeni i raznovrsni zabavni sadržaji za sve generacije kroz koje je ih je vodio Inspektor Blaža, a za kraj su uživali u hitovima Tropico benda. Osim novih brendova, akcijama i popustima su se pridružile i već postojeće prodavnice, a zabava i akcijese nastavljaju sve do subote 26. avgusta, kada najmlađe očekuju brojne radionice i predstava za decu.

Pored proširene šoping ponude, kupci se u ovom STOP SHOP objektu mogu sresti sasavremenim rešenjima koja imaju za cilj imaju smanjenje uticaja na životnu sredinu. Tako je u STOP SHOP-u u Sremskoj Mitrovici još 2019. godine napravljen moderan sistem sakupljanja kišnice s krova koji mesečno sakupi oko 60 kubnih metara kišnice za korišćenje u javnim toaletima i zalivanje zelenih površina.Takođe, ovaj STOP SHOPjeopremljen punjačima za električna vozila i pametnim solarnim klupama.

Zbog dodatnih sadržaja za provođenje slobodnog vremena i zabavu, kao što su restorani, kafići, bioskopi i igrališta za decu, STOP SHOP parkovi su postali omiljena destinacija za celu porodicu na svih 14 lokacija u Srbiji: u Čačku, Lazarevcu, Nišu, Požarevcu, Vršcu, Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Borči, Smederevu, Subotici, Leskovcu, Šapcu, Somboru i Zaječaru.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here