SVEDOK UBISTVA! Prodavao je voće pored škole u Erdeviku i VIDEO SVE!

1
8746

Lep dan se pretvorio u košmar. Prodavao sam voće i odjednom video našeg lokalnog policajca kako trči ka školi…, priča prodavac koji radi kraj osnovne škole “Sava Šumanović” u Erdeviku u kojoj se u petak dogodilo stravično dvostruko ubistvo.

Kobnog dana Predrag Gnjidić (53), hicima iz automatske puške ubio je svoju suprugu Branislavu (49), inače direktorku ove škole i školskog vozača Miroslava Bojića (56), sa kojim je njegova supruga navodno bila u tajnoj vezi. 

Kako kaže svedok drame, sve je bilo normalno i nije čuo pucnjavu, a onda je odjednom video policajca kako trči ka ulazu škole.

Nije mi bilo jasno šta se dešava jer je počeo da viče nešto i uhvatio se za pištolj. Potrčao sam da vidim da li mu treba pomoć i onda sam video Predraga kako mu policajac stavlja lisice i spušta ga da sedne na klupu… Onda sam video i automatsku pušku bačenu pored njega i shvatio da se nešto strašno dogodilo – kaže on.

Kako dodaje, za nekoliko minuta na lice mesta stigle su još dve-tri patrole i policajci su odmah pojurili u školu kako bi pokušali da pomognu Branislavi i Miroslavu. Nažalost, njih dvoje su od primljenih hitaca preminuli na licu mesta.

Predrag je kobnog dana rano ujutru otišao kod lekara i zatražio lekove za smirenje. Doktoru je rekao da ne može više da izdrži situaciju u kojoj se našao, a onda se uputio ka školi. 

Prvo je otišao u domarove prostorije i pred domarom hicima iz automatske puške ubio Bojića. Pre nego što je zapucao domaru je rekao: “Ti se sklanjaj, tebi neću ništa“.

Čim je usmrtio Bojića, popeo se na prvi sprat do kancelarije svoje supruge, direktorke škole, rekao sekretarici da se skloni jer on “mora da ubije” i ubio Branislavu.

Nakon toga krenuo je ka izlazu škole, a šokirana sekretarica odmah je pozvala policiju. Dok je Gnjidić stigao do izlaza na lice mesta stigao je lokalni policajac koji je bio najbliži lokaciji kada je stigla prijava.

Prema nezvaničnim informacijama, Predrag je sam bacio oružje i policajcu rekao da “neće više nikoga da ubije“.

Branislava je navodno u sredu ostavila Predraga i prešla da živi kod majke. On ju je danima molio da mu se vrati, međutim ona je to odbila. Branislavina majka rekla je da je njena ćerka dugo trpela psihičko maltretiranje od supruga i da se zato okrenula Bojiću i uplovila u vezu sa njim.

Fotografija sa venčanja/privatna arhiva

(SMP online/Kurir.rs/foto: Tamara Trajković)

1 COMMENT

  1. Švaleracija im je došla glave. “Ubijeni” nema neku dobru teputaciju uzornog supruga. Naleteo je na rutav nos i kraj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here