„Sveta Petka – krst u pustinji“ u Pećincima 4. oktobra

0
610

Bioskop pećinačkog Kulturnog centra počinje sa radom u utorak 4. oktobra kada će biti prikazana aktuelna biografska drama „Sveta Petka – krst u pustinji“ koji se u bioskopima prikazuje od 8. septembra.

Nepunih mesec dana posle premijernog prikazivanja, film u Pećincima prikazaće se u dva termina: od 18 i 21 čas u sali Kulturnog centra, a cena karte iznosi 350,00 dinara. Rezervacija karata vršiće se od ponedeljka 26. septembra svakog radnog dana od 9 do 14 časova pozivom na broj 022/2346-766. Preuzimanje karata moguće je na dan prikazivanja dva sata pre početka same projekcije.

U pitanju je dvočasovni srpsko-jordanski biografski i dramski film u režiji Hadži-Aleksandara Đurovića, po romanu Petkana Ljiljane Habjanović Đurović, čije teme su univerzalna moralna pitanja čovečanstva, što ga čini aktuelnim i danas, bilo gde na svetu.

Glavne uloge glume: Milena Predić, Milica Stefanović, Miriram Amer, Filip Hajduković, Stefan Jevtović, Samaja Amarin, Andrej Šepetkovski, Daniel Sič, Branislav Tomašević, Jadranka Selec i Mladen Sovilj.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here