U toku su prijave za prvu trku sa preprekama u Sremskoj Mitrovici

0
447

Turistička organizacija Sremske Mitrovice najavila je manifestaciju pod nazivom „OCR Battle for Sirmium“, koja predstavlja trke sa preprekama koju učesnik mora da pređe u što kraćem vremenskom periodu. Ova trka zakazana je za 17. jun, na gradskoj plaži, a prijave su u toku i trajaće do 5. juna.

Kako je rekao Dragoljub Zorbić, član organizacionog tima, Kluba „King performance Sirmium“, prateći svetsku ekspanziju ovih takmičenja, došlo se do ideje da organizatori ponude svoju verziju trke, tematski opredeljenu i sa preprekama koje do sada nisu viđene na našim prostorima.

Zorbić je poručio da je ova trka za sve, bilo da su profesionalni sportisti, rekreativci ili jednostavno osobe koje vole adrenalin i izazov. Kao najbrojnija ekipa na većini prošlogodišnjih OCR takmičenja, iza Kluba „King performance Sirmium“ stoji čitav tim ljudi koji uz Grad Sremska Mitrovica, Turističku organizaciju Grada i Gradski sportski savez teže ka jačanju ovog takmičenja.

Po rečima Dušana Drče, direktora Turističke organizacije Grada, reč je o jedinstvenoj trci, koja svojom tematikom promoviše i naš grad kao nekadašnji Sirmijum i kao jednu od najlepših turističkih destinacija u našoj zemlji, ali i šire. Tog dana očekuje se oko 500 takmičara iz raznih krajeva zemlje i regiona, ako se tome doda publika i navijači, na našoj plaži i kroz naš grad će za jedan vikend proći preko 1000 turista.

Svim učesnicima će na raspolaganju biti licencirani vodiči koji će im predstaviti grad, tematski Rimski kamp, foto kabina i volonteri u togama. Ujedno, ovo će biti i najbolji način da se otvori sezonu na najlepšoj plaži u Srbiji, zaključio je Drča.

Link za stranicu: https://www.instagram.com/kingperformancesirmium/
Link za prijave:
https://trka.rs/events/363/?fbclid=PAAabC5SYUQcBFbgqi-XV_nYteTOxpCavgdToxdJ8oGo-
Nol4qcuGPr6-pnLc

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here