Uništen košarkaški teren na Savi

2
3096

Proteklih dana grupa mladića uništila je podlogu na košarkaškom terenu na Savi. Uništavanju podloge, koja je ne tako davno postavljena, doprinela je i vožnja motora po istoj, te je sada onemogućeno korišćenje terena.

Slična situacija bi se mogla desiti i na tartan stazi na keju, pošto biciklisti neretko koriste istu za vožnju.

2 COMMENTS

  1. „Proteklih dana grupa mladića uništila je podlogu na košarkaškom terenu na Savi. Uništavanju podloge, koja je ne tako davno postavljena, doprinela je i vožnja motora po istoj….“

    Dakle, zna se tačno ko je, samo niko nista ne radi po tom pitanju. Dno dna

  2. Plaža i kej su javno dobro i ponašanje građana mora biti uređeno pravilnikom, čije poštovanje će kontrolisati komunalna policija. A policija u SM, i jedna i druga, ne radi ništa. NEMA IH NIGDE, osim noću kada „love“ ljude koji prekrše zabranu kretanja. Kej je lepo uređen, ali džaba kada narodu ne možeš objasniti šta je trim staza i voze po njoj motore i biciklove i neće da se sklone ljudima koji trče. Treba staviti table obaveštenja o zabranama. Ako ne pomogne, onda ih odereš kaznom po 50-100 evra i neće više to raditi. Kamp naselje ispod Sremovog igrališta je nešto što NIGDE u svetu ne postoji. Izbacuju fekalije i naftu iz čamaca na 50 metara od gradske plaže i svi ćute kao mulci i kupaju se. Ako je policija loša, ako je gradska uprava loša, a jesu, onda narod treba da reaguje pobunom, peticijama…… No, naš narod je neprosvećen, uplašen, izmanipulisan kojekakvim glupostima i zato nam je tako.
    Narode, shvatite, ne postojimo mi zbog vlasti, već vlast zbog nas i treba da služi nama, a ne mi njima. Dokle god ćutimo, biće nam ovako. Niko neće ništa promenuti, ako sami ne promenimo. Oni ne igraju košarku, ne šetaju kejom, ne kupaju se na plaži, već s u bazenima svojih dvoraca, puni ko brodovi i baškare se po ekskluzivnim svetskim destinacijama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here