Vučića u Velikim Radincima dočekali kao Tita: „SA FRUŠKE GORE VILA KLIČE, ŽIV NAM BIO PREDSEDNIČE“

0
1644

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je Velike Radince i najavio rekonstrukciju i izgradnju novih lokalnih puteva. Cela Fruška gora biće povezana dobrim putevima i odmah će krenuti i da se radi put do Rume, najavio je predsednik Srbije prilikom posete.

On se prilikom obilaska rekonstruisanog puta koji vodi od Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice obratio okupljenim građanima i novinarima.

Žao mi je što ste morali da čekate 50 godina da imate pristojan put. Otac Dušan mi je rekao da vam je potreban i put do Sviloša, Ležimira i još do Rume da napravimo šest kilometara, kako bismo vezali celu Frušku goru i to ćemo odmah da krenemo da radimo – rekao je Vučić.

Istakao je da se gradi Fruškogorski koridor koji će povezati to mesto sa Novim Sadom.

Već za mesec dana otvaramo autoput Ruma – Šabac i nećete morati da prolazite kroz naseljena mesta i da gubite vreme, već da idete direktno do Beograda i Šapca – naveo je Vučić.

Vučić je obišao put od Velikih Radinaca do Sremske Mitrovice. Meštani su okačili iznad puta veliki transparent „Sa Fruške gore vila kliče, živ nam bio predsedniče“.

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

(Luftika)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here