Amerikanka ZATRESLA SRBIJU! „Moj muž i ja smo 1988. došli u Srbiju i za 10.000 dolara KUPILI BEBU“

0
5553

U emisiji „Posle ručka“ na Happy TV, gde su teme bile navodne krađe i prodaje beba iz Srbije, pored drugih, gostovala je i Rumljanka Ana Pejić, sekretar „Udruženja roditelja nestalih beba Vojvodine“, žena kojoj je ukradena beba.

Pored tvrdnji sa kojima je domaća javnost već upoznata, a o čemu smo objavljivali i na SM portalu, ipak je najviše pažnje gledalaca pribukao snimak Amerikanke koja je izjavila da je 1988. godine uz pomoć lekara iz Srbije usvojila devojčicu iz Srbije i da je za tu proceduru platila nešto više od 10.000 dolara.

Godine 1988. moj suprug i ja smo usvojili srpskudevojčicu. Usvajanje su ugovorile legalne agencije za posredovanje iz Kalifornije, SAD. Oni su nam obezbedili sve kontakte, a na nama je bilo da se nađemo na aerodromu sa lekarom. On nas je dočekao u svom „jugu“ i povezao u svoj stan, gde smo odseli ceo boravak. Morali smo da mu plaćamo 200 dolara dnevno kako bi nas vozio gde treba, spavanje u njegovom stanu i po jedan obrok svako veče. U njegovom stanu smo upoznali njegovu suprugu, koja je kuvala za nas. Provodili smo zajedno svako veče, nismo nigde izlazili. Uveče smo gledali serije sa njim, sećam se i da su imali i ptice u tom stan– ispričala je ona, dodavši i da su ona i suprug novac „dali advokatici na ruke“.

Ova Amerikanka tvrdi da je advokatici navodno platila 10.000 dolara u novim novčanicama od po sto dolara.

Ona je nabavila papirologiju i ugovorila zvanično preuzimanje deteta. Kada je sve završeno, vratili smo se kod lekara koji nas je povezao na aerodrom. Vratili smo se kući s našom malom devojčicom. Sve detalje sam istakla u pismu majkama nestale dece u Srbiji, tako da mogu da odgovore na ostala pitanja – rekla je ova Amerikanka, tvrdeći i da je dala pismenu izjavu kod notara u Njujorku i da je ta izjava kasnije poslata „Udruženju roditelja nestalih beba“, gde je prevedena na srpski.

U pismu koje je poslala majkama nestale dece stoji da je sve, celokupna procedura usvajanja trajala oko osam dana, kao i da je beba nekoliko dana provela u stanu navedenog doktora. Na osnovu dogovora, ona i njen muž su dali 10.000 dolara advokatu, pa i dodatnih 1.000 i donaciju za Zvečansku. Doktoru su platili 2.800 dolara – napisala je u pismu Amerikanka.

Nakon ovog svedočenja, zbog kojesu mnogi zenemeli, preostaje samo da sačekamo reakciju nadležnih organa, koji bi morali da ispitaju Amerikankinu tvrdnju, odnosno da ispitaju iz kojeg je porodilišta u Srbiji ukradena devojčica i navodno proglašena umrlom, kako bi, nakon toga, bila prodata.

(SMP/ https://zena.blic.rs/foto:TV HAPPY / YOUTUBE )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here